Anya-lánya páros karkötő szett Karola

Anya lánya karkötő szett 8 mm-es tekla gyöngyökből, tibeti ezüst köztesekből és különleges fityegőkből, minden darab egyedi, egyszeri é...


Anya-lánya páros karkötő szett Karola


   
   

Anya-lánya páros karkötő szett Karola leírása

Anya lánya karkötő szett 8 mm-es tekla gyöngyökből, tibeti ezüst köztesekből és különleges fityegőkből, minden darab egyedi, egyszeri és megismételhetetlen, mindenből csak egy szett készült, így a választott ékszer garantáltan csak a Tietek lesz és a Ti összetartozásotokat fejezi ki! :)

A kollekció elkészítését inspirálta saját családunk. Biztos, hogy benned és kislányodban is felmerült már a vágy - úgy, ahogy bennünk is -, hogy összetartozásotokat, az egymás iránti szeretet a külvilág felé is megmutassátok :) Esetleg kislányod szeretne egy ugyanolyan szép ékszert, amilyen Anyának is van :)

Karola szett rózsaszín, pink és fehér 8 mm-es tekla gyöngyökből készült, cicás fityegővel. Az anya karkötő 16 cm, a kislány karkötő 15 cm átmérőjű.

A terméket gondosan csomagolva, organza dísztasakokkal küldöm! :)

A vásárlást követően a Meska küld részedre egy automatikus üzenetet, mely tartalmazza az átutalásos fizetéshez szükséges adatokat. A boltban lehetőség van bankkártyás fizetésre is, használd bátran, ez a leggyorsabb és legpraktikusabb fizetési forma :)
Lehetőségeimhez képest a leggyorsabban feladom a csomagokat, ez postai feladásnál általában 1-2 munkanapot jelent. Mindig ajánlott + elsőbbségi levélként postázok buborékos borítékban, így nem sérül a tartalma és általában a feladást követő nap Nálad van :)

Anya-lánya páros karkötő szett Karola jellemzői

Anya-lánya páros karkötő szett Karola szállítása

Postázás: a megvásárolt ékszereket minden esetben gondosan csomagolva ajánlottan, buborékos borítékban küldöm. A postai feladásról a Meska "postázva" menüpontjának bejelölésével értesítést küldök, általában a pénz megérkezését követő 1-2 munkanapon belül feladom a csomagot.
Garancia: a postázástól számított 2 héten belül kérem jelezni belső üzenetben vagy e-mailben az esetleges problémát, ennyi idő alatt tapasztalatom szerint el lehet dönteni, ha mégsem tetszik, vagy egyéb probléma merült fel :)) Ebben az esetben a termék megérkezését követően (a postaköltség a vevőt terheli) utalom vissza a vételárat (postaköltséget nem)!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 650 Ft 650 Ft
MPL postai Postapont, Postapont partner előre utalással 1 320 Ft 1 320 Ft
Külföldre ajánlott elsőbbségi levélként 2 300 Ft 2 300 Ft
MPL csomagautomata előreutalással 890 Ft 890 Ft
MPL Futárszolgálat házhoz szállítással 1 505 Ft 1 505 Ft

Anya-lánya páros karkötő szett Karola alkotója: papmelus

papmelus

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek