Egyéni és egyedi, figyelemfelkeltő, nagyobb műanyag karikákkal kombinált paracord nyaklánc bátraknak és kevésbé bátraknak egyaránt :-) ...

kézműves termék, készítette: particulARTist
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: 8 mm paracord, műanyag karika, lánchosszabbító, delfinkapocs, rögzített zsinórvég
technika: csomózás, ékszerkészítés

particulARTist szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 04. 30-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Extrém paracord nyaklánc


   
   

particulARTist szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 04. 30-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Extrém paracord nyaklánc leírása

késztermék, azonnal szállítható

Egyéni és egyedi, figyelemfelkeltő, nagyobb műanyag karikákkal kombinált paracord nyaklánc bátraknak és kevésbé bátraknak egyaránt :-)

Hossza: 56 centi

Extrém paracord nyaklánc jellemzői

kézműves termék, készítette: particulARTist
késztermék, azonnal szállítható


jellemző

színek

termékkód
2663217

feltöltve
2019. március 2.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Extrém paracord nyaklánc szállítása

A kiválaszott terméket postai úton ajánlott elsőbbségi előrefizetéssel 1-3 munkanapon belül teljesítem.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 580 Ft 1 160 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 650 Ft 1 300 Ft

Extrém paracord nyaklánc alkotója: particulARTist

Az alkotó férfi és a László Péter keresztnevet kapta a szüleitől. A művészetek és az alkotás iránti vágyat, érzékenységet, készséget a nagymamámtól örököltem, aki festőművésznek készült, de a háború közbeszólt, és végül bölcsész lett. Gyerekként, kamaszként, sőt később fiatal felnőttként sok mindent kipróbáltam, de ezek amolyan fellángolások voltak, sosem ragadtam meg, mélyültem el semmiben. Néhány éve, érett férfiként bontakozott ki csak az "örökség" előbb a rajzolás, később a nemezelés technikájának tudatos tanulásával, majd önálló próbálkozások, alkotások: pasztell- és nemezképek, dísztárgyak, bőr- és faékszerek formájában. Mindig az alkotás kreatív folyamata érdekelt igazán, az az aktív idő, amíg egy elgondolás, ötlet az anyag megmunkálása során kézzel fogható valósággá válik. A paracorddal - ma már tudom, nem véletlenül - egy csomózástechnikai probléma megoldása kapcsán találkoztam, és mint egy mágnes vonzott a benne rejlő lehetőségekhez. A különleges anyag egy pillanat alatt magával ragadott, és azóta alkotói tevékenységem meghatározó elemévé vált. Nem törekszem újabb és újabb divatirányzatok követésére, ékszereim reményeim szerint azt a saját stílust tükrözik, ami az anyagok határtalan szín- és formavilága felfedezésének öröméről tanúskodik.


kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: