Amikor nem vágysz semmi hivalkodóra, csak egy szép, nőies karkötőre. Finom, tavaszi, szellőfútta, napsütötte, orgonaillatú :)

kézműves termék, készítette: LunaKuckoja
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: poliamid zsinór, összekötő elem, gyöngyök
technika: csomózás, ékszerkészítés

Orgonalila Rózsa   
   

Orgonalila Rózsa leírása

késztermék, azonnal szállítható

Amikor nem vágysz semmi hivalkodóra, csak egy szép, nőies karkötőre. Finom, tavaszi, szellőfútta, napsütötte, orgonaillatú :)

Orgonalila Rózsa jellemzői

kézműves termék, készítette: LunaKuckoja
késztermék, azonnal szállítható


jellemző

színek


termékkód
3362914

feltöltve
2019. március 9.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Orgonalila Rózsa szállítása

Ajánlottan és /kérésre/ elsőbbségivel postázok, pufi borítékban.

HAVONTA EGYSZER NPN - Nincs Postaköltség Nap VAN! EZ MOST ÁPRILIS 24., SZERDA . (az Anyák napjára tekintettel másodjára a hónapban)

Fémallergia: ha találsz valamit a boltomban, ami megtetszik, de tartalmaz fém elemet, jelentkezz nyugodtan! Lehetőség szerint cserélem a kérdéses alkatrészt vagy elkészítem újra a terméket, fémmentes változatban.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 300 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 400 Ft

Orgonalila Rózsa alkotója: LunaKuckoja

LunaKuckoja
Drága Nagymamám mutatta meg nekem, milyen varázsos dolog alkotni.

Még egészen kicsi voltam, amikor tanítani kezdett mindarra, amit tudott. A Tőle látott szeretettel, lelkesedéssel fordulok azóta is mindenféle kézimunka felé, és igyekszem minél szebb és jobb tárgyakat készíteni. Tőle elsősorban hímzést és kötést tanultam, nagyon szépen és precízen dolgozott, ehhez igyekszem tartani magam azóta is :) Sok népi mintát láttam a munkáin, megszerettem és megbecsülöm a kézimunkát, a magyar népi hagyományokat.

Ez az érzés csak erősödött bennem, amikor évekkel ezelőtt főiskolára mentem. Bár rajz szakon végül nem diplomáztam le, sokat tanultam a kézművességről és a néprajzról, a különböző népi mesterségekről - gyakorlatban is. A gyöngyfűzéssel a főiskolán ismerkedtem meg, nagyon szeretem, mert viszonylag gyorsan lehet szépet előállítani - egy szőnyeg megszövése jelentősen tovább tart :). A gyöngyfűzésnek vannak hagyományai a magyar népművészetben, ahogy szinte az összes népi művészetben. Gyöngyöt bármiből lehet készíteni, ezért a törzsi ékszereknek is alapja - és nemcsak az alapanyag, a forma terén is vannak átfedések, pl. a gyöngygallérok, amiket nagyon szívesen készítek. A magyar mellett az indián mintavilág és kultúra nyűgöz le, főképp a navaho hagyaték, de igazából mindegy, milyen törzsről van szó. Egyiptom is nagy kedvenc és - bár kilóg a sorból - a vintage stílus... Van tehát inspirációm bőven :)

Még mindig úgy érzem, hogy a szárnyaimat próbálgatom (jó pap is holtig tanul), de remélem, hogy miközben egyre több gyakorlatra teszek szert, képes leszek valami újat, egyedit és szemet gyönyörködtetőt létrehozni.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek