Ipari retró lámpa 40w-os Edison Izzóval

Egyedi, saját tervezésű és kézzel készült 40 w-os Edison retró izzóval szerelt kültéri/ beltéri fali lámpa . A lámpatest anyaga kemé...

kézműves termék, készítette: Larry35
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: keményfa, acél, réz, műanyag
technika: mindenmás

Ipari retró lámpa 40w-os Edison Izzóval


   
   

Ipari retró lámpa 40w-os Edison Izzóval leírása

késztermék, azonnal szállítható

Egyedi, saját tervezésű és kézzel készült 40 w-os Edison retró izzóval szerelt kültéri/ beltéri fali lámpa . A lámpatest anyaga keményfa, réz és acél. Igény esetén teljes egészében sárgarézből is el tudom készíteni, de ebben az esetben felárat kérek.
• Méretei : 45* 15 cm
• feszültség igénye 220 V/50HZ
• 1év garancia ( izzóra nem érvényes)
Tekintettel arra, hogy a termék, saját gyártású állandó készleten pár pár mintadarab áll rendelkezésre nagyobb rendelés, illetve egyedi igények esetén a termék legyártásának átfutási ideje van, annak ellenére, hogy az alapanyagok nagy része állandó készlettel rendelkezésre áll. Nagyobb tétel esetén ez az idő a mennyiség függvényében növekedhet. Rendeléskor ezeket kérem figyelembe venni.
Elsősorban dekorációs/hangulati megvilágítási célok megoldására javasolt.
A rendelés során, az ár tekintetében kérem figyelembe venni, hogy a termék 100% -ban kézi munkával készül, teljesen egyedi, melynek elkészülési ideje hosszabb, a sorozatban gyártott társaihoz hasonlítva ill. az elkésztésében jelentős munka fekszik, mely az árban is tükröződik. Ilyet biztos nem talál az üzletekben illetve a szomszédnál, de abban is biztos lehet, hogy a látogatói sem fognak elsétálni mellette szó nélkül! Egyéni elképzeléseket a lehetőségekhez mérten is igyekszem megvalósítani.

Minőségi, 100%-ban magyar világítás
A megvásárolt termékeket, személyesen, esetleg futárszolgálat révén tudom átadni.
Budapesti átvétel is megoldható!

Ipari retró lámpa 40w-os Edison Izzóval jellemzői

kézműves termék, készítette: Larry35
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3530823

feltöltve
2019. szeptember 23.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Ipari retró lámpa 40w-os Edison Izzóval szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 650 Ft 2 500 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 380 Ft 2 500 Ft

Ipari retró lámpa 40w-os Edison Izzóval alkotója: Larry35

Larry35
Gyermekkorom óta különös vonzalom fűz a lámpák és egyéb világító eszközökhöz. A fény központi szerepet játszik az életemben, meghatározza viszonyulásomat a dolgokhoz, helyzetkehez, erőteljesen befolyásolja a hangulatom. A közeli barátaim a fény gyermekének hívnak. Ha belépek valahova az első benyomásaimat mindig a helység megvilágítása alapján kapom, figyelmemet először mindig a világító eszközök kötik le. Kifejezetten rosszul érzem magam, ha nem megfelelőek a fényviszonyok. Az otthonunk kialakításakor is központi szerepet kapott a világítás. A feleségem szerint kissé túlzásba is vittem a dolgot. Sokszor úgy érzem, hogy az én feladatom, fényt vinni a sötétbe mind a gyakorlatban, mind pedig szellemi síkon. Érdekes, hogy ez a vonzalom az anyai nagyapámban is meg volt. Ő is állandóan lámpákat tervezett és készített elsősorban fémből kovácsolással, de készített fából és szinte minden elérhető anyagból. Valószínűleg az ehhez társuló kézügyességem, és késztetésem is tőle származik. A múltan elsősorban minimalista és modern eszközöket terveztem, készítettem fémből a LED technológia ötvözésével, melyet előszeretettel használok a munkáim során. Manapság, egy Távol- keleti utazást követően érdeklődésem a keleti stílus, és a bambusz mint alapanyag felé fordult. Ez a jelenlegi munkáimban is erőteljes tükröződik. Hogy mit hoz számomra a jövő? Több fényt és lámpát. Abban biztos vagyok :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: