Fehér agyagból szabadkézi formázással készült és magas hőfokon 2x égetett mázas kerámia szappantartó.Mintáját India motívum kicsestáráb...

kézműves termék, készítette: hajasmaria
anyaga: agyag, máz
technika: kerámia

,India Kincse"Kerámia Szappantartó


   
   

,India Kincse"Kerámia Szappantartó leírása

Fehér agyagból szabadkézi formázással készült és magas hőfokon 2x égetett mázas kerámia szappantartó.Mintáját India motívum kicsestárából hoztam nektek .Ezek a termékeink is őrzik és hordozzák a kéz érintését a kézimunka egyediségét .Szép fürdőszobai kiegészítője lehet otthonodnak.Ajándéknak esetleg egy finom kézműves szappannal kiegészítve a siker elmaradhatatlan.Talpas szappantartó mérete;13X 9,5cm . .A terméket szatén zsákba csomagolva szállítom.Boltunkban minden alkotás kész termék ezért akár azonnal megvásárolható.

,India Kincse"Kerámia Szappantartó jellemzői

kézműves termék, készítette: hajasmaria
anyag/összetevő

technika


színek

termékkód
3468827

feltöltve
2019. július 28.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

,India Kincse"Kerámia Szappantartó szállítása

Elállási jog; Kedves Vásárló, jogodban áll a vásárolt termékemet 14 napon belül,eredeti csomagolásban ,sértetlenül részemre visszaküldeni ! Ez esetben visszafizetem a vásárolt termék postaköltség nélküli vétel árát. /Elállási jogodat viszont nem gyakorolhatod amennyiben a terméket a te kérésedre állítottam elő !Kedves vásárló minden termékemet jó szülői gondossággal csomagolok mivel a legtöbb egyedi darab újra ugyan olyan elkészítése szinte lehetetlen. Törékeny alkotások sajnos minden esetben nem sikerülhet megvédenem Őket!Saját belátásodra és felelősségedre bízom a csomagküldési mód megválasztását. Amennyiben törékenyként adom fel a Posta felelősséget vállal ha véletlenül eltörik ,illetve ha a jegyzőkönyv azt állapítja meg ,hogy a nem megfelelő csomagolás miatt keletkezett a kár természetesen én vállalom a felelősséget és a kártérítést.Viszont ha simán adom fel akkor nem vállal felelősséget a posta és nekem sem áll módomban tériteni a károdat!!! Személyes átvétel VIII.kerület Orczy út.45 sz Fodrászat.Keddtől-Péntekig 10-18 h között .Átvételed tervezett időpontját kérlek jelezd felém!Szeretném kérni,hogy a személyes átvételt 10 napon belül szíveskedj intézni ,ettől hosszabb átvételi ideig a terméket csak előre utalással tudom tartani.Ugyan ez vonatkozik a postán kért csomagnál is ha az utalás nem érkezik meg 10 napon belül úgy a vásárlást automatikusan semmisnek tekintem.Megértésed köszönöm.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
2kg -ig( csak apró dolgokhoz !) 1 630 Ft 1 850 Ft
Postai kézbesített csomag 5 kg-ig 1 850 Ft 1 960 Ft
Postai kézbesített csomag törékeny 3 940 Ft 4 200 Ft
Posta automata 5kg -ig 1030.- 1 030 Ft 1 030 Ft

,India Kincse"Kerámia Szappantartó alkotója: hajasmaria

hajasmaria
Kedves Látogató! Mi egy alkotó páros vagyunk sok szeretettel,közös munkánk eredményeként születnek ezek a kerámia tárgyak.Sajnos elfoglaltságaink miatt nem tudunk egyéni elképzeléseket teljesíteni. Egy héten egyszer, szerdán viszem az eladott portékákat a postára .A szerda reggel 8 h-ig beérkezett utalásokat tudom feladni.Ezt a vásárlásnál kérlek vedd figyelembe.Kellemes nézelődést bultunkban!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: