Inka mandala No.4 üveglencsés ékszerszett

Az ékszerszett nyakláncból, fülbevalóból, és karperecből áll. Az üveglencsés nyaklánc ezüst színű szélén díszített keretbe foglalt, ame...


Inka mandala No.4 üveglencsés ékszerszett


   
   

Inka mandala No.4 üveglencsés ékszerszett leírása

késztermék, azonnal szállítható

Az ékszerszett nyakláncból, fülbevalóból, és karperecből áll.
Az üveglencsés nyaklánc ezüst színű szélén díszített keretbe foglalt, amelyben inka mandala díszítés látható. A medál átmérője: 2 cm. A fém nyaklánc delfin kapoccsal záródik, a lánc hossza: 47 cm.

Az inka mandalás üveglencsés fülbevaló ezüst színű, kör alakú keretbe foglalt és francia kapoccsal záródik. A fülbevaló átmérője 2 cm.

Az ezüst színű nyitott karperec ezüst színű, kör alakú keretében inka mandala díszítés látható. Az üveglencse 2 cm átmérőjű, a karperec legszélesebb pontja 6,3 cm, mely minimálisan csökkenthető és növelhető.

Inka mandala No.4 üveglencsés ékszerszett jellemzői

kézműves termék, készítette: cvzs
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3393415

feltöltve
2019. április 6.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Inka mandala No.4 üveglencsés ékszerszett szállítása

Személyes átvételre és készpénzes fizetésre Budapesten a 3-as metró vonalán a Shopmarknál (volt Europark) van lehetőség, ezenkívül Pestszentlőrincen időpont és helyszín egyeztetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 540 Ft 540 Ft

Inka mandala No.4 üveglencsés ékszerszett alkotója: cvzs

cvzs
Könnyűipari mérnökként a különböző termékek készítésekor nagy hangsúlyt fektetek a színek és formák összhangjára, azok variálására. Minden lenyomatban - legyen az papír vagy textília - az új tartalmat, az új képi világot keresem. Termékeim ezért is egyediek, így csak egy, vagy legfeljebb pár darab készül belőle. Kedvenc öltözék-kiegészítőm a fülbevaló, melyet jelenleg decoupage technológiával készítek, folyamatosan keresve az új formákat, az új vizuális megjelenítést.
Másik hobbim a foltvarrás, ezért az eddig nagy méretű termékek készítése mellett, a textilfülbevalók is megjelentek már a boltomban.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: