50x70 cm méretű, absztrakt akrilfestmény a víz színeivel, amelyet egy nyári zivatar ihletett. Fényfürdőben meg-megcsillan benne az eső ...

képzőművész termék, készítette: vonaliza
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: feszített vászon, akril festék
technika: festészet

Felhőszakadás   
   

Felhőszakadás leírása

késztermék, azonnal szállítható

50x70 cm méretű, absztrakt akrilfestmény a víz színeivel, amelyet egy nyári zivatar ihletett. Fényfürdőben meg-megcsillan benne az eső a metál akriloknak köszönhetően. Szélei festettek, így nem szükséges keretezni.

Felhőszakadás jellemzői

képzőművész termék, készítette: vonaliza
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
3395471

feltöltve
2019. április 8.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Felhőszakadás szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 980 Ft 1 980 Ft

Felhőszakadás alkotója: vonaliza

vonaliza
Azért festek, mert jól esik - mi másért érdemes bármit is csinálni? Feszített vászonra dolgozom, az inspirációmat leginkább a természetből nyerem. Munkáimban nem törekszem a realisztikus ábrázolásra; inkább egy-egy benyomás, érzés, s a színek ragadnak magukkal. Autodidakta módon tanultam és tanulok, szeretek új dolgokat kipróbálni, s jelenleg az akrilfesték a legjobb barátom. Amit a lakóhelyemben a legjobban szeretek, az a rengeteg fa, az erdő, a virágoskertek, s hogy itt lehet látni az eget. Egyik kedvenc témám a tenger, s jellemző, hogy általában azt a helyet festem meg, ahová vágyakozom. A stílusról, technikákról... leginkább az impresszionisták közé sorolnám magam, kedvelem a festőkést és a nagy mozdulatokat, a festés számomra szabadság, amellyel igazán levegőhöz lehet jutni és elérhető vele egyfajta módosult tudatállapot úgy, hogy végtermék is származik belőle. Ha választanom kellene egy festő-példaképet, az Vincent Van Gogh lenne.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám! :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek