Az ékszerszett nyakláncból és fülbevalóból áll. A nyaklánc medálja 4 cm hosszú, decoupage technológiájú, csepp alakú, amelynek mindkét ...


Azulejo No.6 ékszerszett


   
   

Azulejo No.6 ékszerszett leírása

késztermék, azonnal szállítható

Az ékszerszett nyakláncból és fülbevalóból áll.
A nyaklánc medálja 4 cm hosszú, decoupage technológiájú, csepp alakú, amelynek mindkét oldalán azulejo díszítés látható. A medált bőrszíj tartja, mely 46 cm hosszú és delfin kapoccsal záródik. A medál széle festett.
A medállal megegyező azulejo díszítésű, üveglencsés fülbevaló ezüst színű, kör alakú keretbe foglalt és francia kapoccsal záródik. A fülbevaló átmérője 2 cm.

Azulejo No.6 ékszerszett jellemzői

kézműves termék, készítette: cvzs
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3396555

feltöltve
2019. április 9.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Azulejo No.6 ékszerszett szállítása

Személyes átvételre és készpénzes fizetésre Budapesten a 3-as metró vonalán a Shopmarknál (volt Europark) van lehetőség, ezenkívül Pestszentlőrincen időpont és helyszín egyeztetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 540 Ft 540 Ft

Azulejo No.6 ékszerszett alkotója: cvzs

cvzs
Könnyűipari mérnökként a különböző termékek készítésekor nagy hangsúlyt fektetek a színek és formák összhangjára, azok variálására. Minden lenyomatban - legyen az papír vagy textília - az új tartalmat, az új képi világot keresem. Termékeim ezért is egyediek, így csak egy, vagy legfeljebb pár darab készül belőle. Kedvenc öltözék-kiegészítőm a fülbevaló, melyet jelenleg decoupage technológiával készítek, folyamatosan keresve az új formákat, az új vizuális megjelenítést.
Másik hobbim a foltvarrás, ezért az eddig nagy méretű termékek készítése mellett, a textilfülbevalók is megjelentek már a boltomban.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: