Az ékszerszett nyakláncból és fülbevalóból áll. Az üveglencsés nyaklánc medálja bronz színű keretbe foglalt, amelyben Klimt - Várakozás...

kézműves termék, készítette: cvzs
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: francia kapcsos fülbevaló foglalat, medál foglalat, fémlánc, delfin kapocs szerelékkel, üveglencse, decoupage papír, ragasztó, papír
technika: ékszerkészítés

Klimt ékszerszett - várakozás


   
   

Klimt ékszerszett - várakozás leírása

késztermék, azonnal szállítható

Az ékszerszett nyakláncból és fülbevalóból áll.
Az üveglencsés nyaklánc medálja bronz színű keretbe foglalt, amelyben Klimt - Várakozás című művének részlete látható. A medál átmérője: 2,5 cm. A bronz színű nyaklánc delfin kapoccsal záródik, a lánc hossza: 48 cm.
A medállal megegyezően Klimt - Várakozás című művének részlete látható az üveglencsés fülbevalón is, amely bronz színű, kör alakú keretbe foglalt és francia kapoccsal záródik. A fülbevaló átmérője 1,8 cm.

Klimt ékszerszett - várakozás jellemzői

kézműves termék, készítette: cvzs
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3399351

feltöltve
2019. április 13.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Klimt ékszerszett - várakozás szállítása

Személyes átvételre és készpénzes fizetésre Budapesten a 3-as metró vonalán a Shopmarknál (volt Europark) van lehetőség, ezenkívül Pestszentlőrincen időpont és helyszín egyeztetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 490 Ft 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 540 Ft 540 Ft

Klimt ékszerszett - várakozás alkotója: cvzs

cvzs
Könnyűipari mérnökként a különböző termékek készítésekor nagy hangsúlyt fektetek a színek és formák összhangjára, azok variálására. Minden lenyomatban - legyen az papír vagy textília - az új tartalmat, az új képi világot keresem. Termékeim ezért is egyediek, így csak egy, vagy legfeljebb pár darab készül belőle. Kedvenc öltözék-kiegészítőm a fülbevaló, melyet jelenleg decoupage technológiával készítek, folyamatosan keresve az új formákat, az új vizuális megjelenítést.
Másik hobbim a foltvarrás, ezért az eddig nagy méretű termékek készítése mellett, a textilfülbevalók is megjelentek már a boltomban.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: