A fülbevalót sötétbarna lávakő szívekből és zöldes barnás dzi achát ásvány gyöngyből, valamint bronz köztesekből készítettem. Elsősorb...

kézműves termék, készítette: fabianildi
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: fülbevaló alap, lávakő, dzi achát, bronz szerelék
technika: ékszerkészítés, gyöngyfűzés, gyöngyhímzés

Moha a vésett fán fülbevaló


   
   

Moha a vésett fán fülbevaló leírása

késztermék, azonnal szállítható

A fülbevalót sötétbarna lávakő szívekből és zöldes barnás dzi achát ásvány gyöngyből, valamint bronz köztesekből készítettem.

Elsősorban természet kedvelő egyéneknek ajánlom, de természetesen bárki másnak, akinek megtetszik! :-)

A fülbevaló teljes hossza kb. 6,5 cm.

ACHÁT
A csíkos achátot, amit tibetiül dzi kő néven ismernek, védelmező amulettként szokás viselni az ártó szándékú hatások ellen.
Úgy tartják, hogy képesek védelmet nyújtani szerencsétlenség ellen, és áldást hoz viselőjére, stabilizálja a vérnyomást, fokozza a belső erőt, életenergiát, jó szerencsét és boldogságot vonz a tulajdonosának. Tisztelik szent védelmező varázsát, valamint a szimbóluma a jólétnek és az egészségnek.
A Dzi rezgése képes szabályozni a test, a vér, és a "qi" áramlását, megteremti az egyensúlyt a test jin és a jang fele között, kiegyensúlyozza az öt elemet, javítja a immunrendszert. A hatások hasonlóak, mint az akupunktúra esetében.

LÁVAKŐ
Ezzel a vulkáni eredetű kőzettel semlegesíthetők a sejteket károsító szabadgyökök. Salaktalanítja, megtisztítja a sejteket. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású. Segíti az energiaáramlást, stresszoldó hatású, ezáltal javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít és lazítja az izmokat. Enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek. Merev izületekre és izmokra is ajánlott. Jó hatással van a vegetatív idegrendszerre és az anyagcsere folyamatra. Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége. Lelkünkbe világosságot hoz.

AZ AKTUÁLIS AKCIÓKRÓL A BOLT FŐOLDALÁN OLVASHATSZ!!!

Moha a vésett fán fülbevaló jellemzői

kézműves termék, készítette: fabianildi
késztermék, azonnal szállítható


jellemző

színek

termékkód
3404602

feltöltve
2019. április 23.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Moha a vésett fán fülbevaló szállítása

A postán kívül személyes átvételre Törökbálinton és Budapest bizonyos részein (VI., XI., kerületek, 4-es, 6-os villamos bizonyos szakaszai, 4-es metró vonala) van lehetőség!

A termékeket mindig gondosan becsomagolva - pufi zacskóval kibélelve - postakész borítékban postázom. Kérlek vedd figyelembe, hogy csak ajánlva adok fel kiegészítőt, a későbbi problémák elkerülése végett.
Amennyiben a termékkel kapcsolatban bármi kifogás van, megpróbálok megoldást keresni rá, ez esetben kérlek minden esetben vedd fel velem a kapcsolatot!
Amennyiben két terméknél többet vásárolsz, úgy a mennyiség alapján a postaköltség költsége magasabb lehet a lentieknél megadottnál!

EGYÉB POSTÁZÁSI LEHETŐSÉGET IS VÁLASZTHATSZ (PL. FOXPOST, POSTÁN MARADÓ CSOMAG, STB.), ERRŐL KÉRLEK BELSŐ ÜZENETBEN EGYEZTESSÜNK!

Utánvételes vásárlásra jelenleg nincs lehetőség a boltomban!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 1 500 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 1 600 Ft
FOXPOST 800 Ft 1 000 Ft

Moha a vésett fán fülbevaló alkotója: fabianildi

fabianildi Meska interjú az alkotóval »

Korábban rengeteget fűztem, amit egy időre - többnyire időhiány miatt - abba kellett hagynom. Nemrég újból felfrissítettem ilyen irányú tudásomat és elkezdtem alkotni. Mindig a végeredmény lebeg a szemem előtt! A fűzésen kívül sok mindenbe belekóstoltam, mint pl. a decoupage, zsugor-fóliázás, kötés, koszorúkészítés, stb.

Nagyon szeretem a színes és vidám dolgokat, legszívesebben fagyöngyökkel dolgozom.
Egy-egy szín vagy színösszeállítás a kedvünket és a napunkat is befolyásolja, jó irányba tereli.

A célom egyrészt az, hogy másoknak is mosolyt csaljak az arcára, ha rátekintenek a tarka-barka és színes kiegészítőkre!
Másrészt jól esik gyöngyörködni az elkészült alkotásokban és bezsebelni az elismeréseket, ha valami különlegeset sikerül alkotni! :-)

A legjobb érzés mégis az, hogy ha valakinek örömöt tudok szerezni az ékszereimmel!!!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: