Saját kézzel, szívvel lélekkel
Egyedi kézműves tárgyak 3600 alkotótól
Lili bögre leírása
késztermék, azonnal szállítható
A bögre díszítését kézzel formáztam süthető gyurmából.
A bögre mindennapos használatra alkalmas, de tisztítását csak kézi mosogatással ajánlom.
Igény szerint tudok rá nevet írni 6 karakterig 0 Ft-ért.
Kérhetsz hozzá kiskanalat is névvel, 6 karakterig + 900 Ft-ért.
A bögre űrtatalma: 3 dl
Személyes átvétel Budapesten lehetséges. Egyéb átvételnél csak törékeny kezelés mellett tudok felelősséget vállalni a szállítás közben keletkezett esetleges károkért. Megértésed köszönöm!
Lili bögre jellemzői
kézműves termék, készítette:
Anre11
technika
jellemző
ajándék nekik
termékkód
3515827
feltöltve
2019. szeptember 1.
megtekintés
alkalommal
kedvencelés
Lili bögre szállítása
A kiszállítási időért, valamint a törékeny csomag nem törékenyként kért kiszállítása miatt, a szállítás közben keletkezett károkért felelősséget sajnos nem tudok vállalni.
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Posta/ GLS csomag- nem törékeny (kiszállítás kb. 2 munkanap) | 1 950 Ft | 1 950 Ft |
Házhozszállítás előre fizetéssel törékeny (3-5 munkanap) | 2 398 Ft | 2 398 Ft |
Házhozszállítás előre fizetéssel,nem törékeny (3-5 munkanap) | 1 399 Ft | 1 399 Ft |
FOXPOST csomagautomata előre fizetéssel, nem törékeny csomag | 999 Ft | 999 Ft |
Lili bögre alkotója: Anre11

Már gyerekkoromban is készíettem mindenfélét. Ehhez felhasználtam mindent, amit találtam. Mindent, ami másnak már nem kellett. Mindig is vonzott az eredeti, a maradandó. Valami, ami másnak nincs...
Készítettem dolgokat magamnak, másoknak, csak úgy, a családnak. A rokonok, ismerősök most már egyenesen elvárják a díszeket karácsonyra, a kézzel készült ajándékokat bármilyen alkalomra.
Kelljen varrni, festeni, horgolni, ragasztani, legyen az fa, üveg, textília... egy kis időráfordítással biztosan lesz belőle valami egyedi. Valami, ami másnak nincs...
Készítettem dolgokat magamnak, másoknak, csak úgy, a családnak. A rokonok, ismerősök most már egyenesen elvárják a díszeket karácsonyra, a kézzel készült ajándékokat bármilyen alkalomra.
Kelljen varrni, festeni, horgolni, ragasztani, legyen az fa, üveg, textília... egy kis időráfordítással biztosan lesz belőle valami egyedi. Valami, ami másnak nincs...
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek:

tovább Anre11 oldalára »
jelöld kedvencnek az alkotót az alkotó már a kedvenced
Budapest
regisztráció: 3 éve
üzenet az eladónakjelöld kedvencnek az alkotót az alkotó már a kedvenced
Budapest
regisztráció: 3 éve
Ajánlott termékek