2 az 1-ben pálmaleveles válltáska/hátizsák

Ezt a többfunkciós hátizsákból könnyen válltáskává alakítható táskát azoknak ajánlom, akik a praktikus, jól használható kiegészítőket s...


2 az 1-ben pálmaleveles válltáska/hátizsák


   
   

2 az 1-ben pálmaleveles válltáska/hátizsák leírása

Ezt a többfunkciós hátizsákból könnyen válltáskává alakítható táskát azoknak ajánlom, akik a praktikus, jól használható kiegészítőket szeretik. A táska alapanyaga fehér alapon pálmaleveles dekorvászon és fekete textilbőr. A táskát táskamerevítős vatelinnel, fehér mnimattal béleltem, belül egy nagyobb belső zsebet is kialakítottam.
A táska mérete: kb.32 cm széles és 37 cm magas, a táska füle 140 cm hosszú.
A postázáshoz én a postán maradóra feladást ajánlom, mivel így ez csak 700,- Ft-ba kerül. Az "egyéb szállítási módok"-ban tudod kiválasztani ezt a lehetőséget. Ha ezt a szállítást választod, akkor kérlek, add meg annak a postának a címét, ahová szeretnéd, hogy a csomagod megérkezzen!

2 az 1-ben pálmaleveles válltáska/hátizsák jellemzői

kézműves termék, készítette: ZoeCollection

technika


színek

termékkód
3418721

feltöltve
2019. május 15.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

2 az 1-ben pálmaleveles válltáska/hátizsák szállítása

Az általad kiválasztott terméket minden esetben ajánlott postai küldeményként adom fel, légpárnás borítékban, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik. Amennyiben a postai utánvétet jelölöd meg fizetési feltételként, tapasztalataim azt mutatják, hogy kisebb termékek feladása is 1.800,- Ft körüli áron történik, így kérlek vedd fontolóra az átutalás vagy a számlára történő befizetés lehetőségét.
Amennyiben a termékkel bármilyen minőségi gond merülne fel, kérlek jelezd felém, és én megpróbálom orvosolni a problémát.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 600 Ft 1 800 Ft
Postai küldemény utánvéttel 2 300 Ft 2 400 Ft
700 Ft 800 Ft

2 az 1-ben pálmaleveles válltáska/hátizsák alkotója: ZoeCollection

ZoeCollection
Üdvözlök mindenkit a textilek színes világában!
Poórné Mike Éva vagyok. Kézműves termékeimet Zoe Collection néven árulom.
Az alkotni vágyás mindig is életem része volt. Két gyermekem mellett nagyon sok időt fordítottam eddig is kézműveskedésre, barkácsolásra és a hobbim időközben a munkámmá vált. Számomra fontos, hogy az alkotásom ne csak egy termék legyen a sok közül, hanem benne legyen a textilek iránti szeretetem is.
Boltomban kedvedre válogathatsz egyedi tervezésű textil táskáim, selyemből és textilből készült virágaim, lakásdekorációs kiegészítőim közül.
Az általad kiválasztott terméket ajánlott postai küldeményként adom fel, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: