Elements-Levegő áttört tűzzománc medál, légies világos-pasztell színekben. A medált színben hozzá illő organza-viaszoltzsinór függeszté...

kézműves termék, készítette: WeigelKatlan
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: tűzzománc, ékszerzománc, rekeszzománc, vörösréz
technika: ékszerkészítés, tűzzománc

Elements - Levegő tűzzománc medál


   
   

Elements - Levegő tűzzománc medál leírása

késztermék, azonnal szállítható

Elements-Levegő áttört tűzzománc medál, légies világos-pasztell színekben.
A medált színben hozzá illő organza-viaszoltzsinór függesztékre szereltem, de kérésre nikkelmentes rézláncon is jól mutat.

Nézd meg termékeim között a többi "elemet" is :-)

Mértetek:
A medál átmérője 5 cm.

Az eltérő fényviszonyok valamint az egyes monitorbeállítások függvényében a fotó az eredeti színt nem mindig tökéletesen adja vissza, az ékszerek színe kismértékben eltérhet.

Köszönöm, hogy benéztél.

Elements - Levegő tűzzománc medál jellemzői

kézműves termék, készítette: WeigelKatlan
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3423934

feltöltve
2019. május 22.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Elements - Levegő tűzzománc medál szállítása

Alkotó tevékenységünket főállásunk mellett végezzük, ezért a tárgyak elkészítése (bonyolultságtól függően) legalább 10 napot vehet igénybe, rendeléskor ezt kérünk, vedd figyelembe.

Utánvétes megrendelést nem vállalunk! Késztermék és rendelésre készülő termék esetében is csak az ár előre utalását követően tudjuk postázni a terméket (megrendelés esetén kérjük számolj, az elkészítési idővel!)

Késztermékeinket a banki átutalás beérkezése után 3 munkanapon belül, ajánlott küldeményként postázzuk, a megrendelésre készülő termékeket legkésőbb a rendelési határidőt követő 3 munkanapon belül.

Foxpost Vaterafutár küldési módnál vegye figyelembe, hogy kb. 4 naponta tudunk csomagot feladni, így a fenti 3 napon felül további csomagindítási idő kb. 4-5 nap is lehet.

Az ékszereket gondosan becsomagolva, buborékos borítékban, a kovácsoltvas termékeket hullámpapír dobozban küldjük.
Több darab rendelése esetén egy csomagban küldjük a termékeinket.

A nagyobb kovácsoltvas termékek megvásárlást követően azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a szállítási költséget a termékhez tudjuk igazítani. Ha a termék árának kifizetése enélkül történik (a kisebb súlyú termék postatarifájával) utólagosan számoljuk fel a szállítási költséget, majd annak beérkezése után küldjük a csomagot.

GARANCIA

A vásárlástól történő elállás, a termék visszaküldése és a vételár visszaigénylésével kapcsolatban a hatályos 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozása az irányadó.
A vevő üzlethelyiségen kívül kötött szerződés esetében, az áru átvételét követő14 naptári napon belül indoklás nélkül, egyértelmű írásos nyilatkozat útján gyakorolhatja vásárlási jogától való elállását. A termék személyes átvétele esetén ezen elállási jog gyakorlása nem lehetséges.
Ha határidőn belül elállna az üzlethelyiségen kívül kötött szerződéstől, a vevő köteles írásban értesíteni, majd az egyeztetés alapján a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül számunkra visszaküldeni. A termék visszaküldésének közvetlen költségét a vevő viseli, utánvéttel feladott küldeményeket nem áll módunkban elfogadni. A termék visszaérkezéséig a visszajáró összeget visszatartjuk. A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.
Amennyiben az áru visszaérkezésekor nem rendeltetésszerű használatából eredő sérülést szenvedett, és az áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a vevő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Ha az áru megfelelően visszaérkezett, a visszavételétől számított tizennégy napon belül visszatérítjük az ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket, így az eredeti kézbesítési díjat is.
Amennyiben a vevő a termék kézhezvételekor, a felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében tapasztalja, hogy a termék bizonyítottan sérült, vagy hiányos, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Termékeinkre 3 hónap garanciát vállalunk. Amennyiben a termék meghibásodik, azt díjtalanul megjavítjuk. Az esetleges szállítási költség ez esetben Vevőt terheli.

Termékeink teljes mértékben kézzel készülnek. A készítés folyamata során különösen ügyelünk arra, hogy a késztermék a mindennapos használat feltételeinek megfeleljen. A tűzzománc termékek ennek ellenére sérülékenyek, törékenyek használatuk során figyelem szükséges. A termékek nem körültekintő és rendeltetésszerű használatából eredő sérülésekre, károkra (fizikai behatás, leejtés, megrántás, használati karcosodás stb.) a garancia nem vonatkozik. Az ilyen jellegű, nem rendeltetésszerű használat során keletkezett sérüléseket előzetes egyeztetés után -amennyiben a termék javítható- térítés ellenében igyekszem megjavítani.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 900 Ft 1 000 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 1 000 Ft 1 100 Ft
Foxpost Vaterafutár csomagautomatába előre fizetéssel 1 100 Ft 1 200 Ft

Elements - Levegő tűzzománc medál alkotója: WeigelKatlan

WeigelKatlan
Üdvözlünk!

A Weigel-Katlan családi kézműves műhelyeiben egyedi tervek alapján, kézzel készült tűzzománc ékszerek és kiegészítők, egyedi rózsafüzérek valamint tradicionális technikával kézzel készült kovácsoltvas dísz és használati tárgyak készülnek.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: