Már csak az arany pálmafás elérhető! A történet úgy kezdődött, hogy egy szappanos fórumon egy lány feltett egy képet, és segítséget ké...

kézműves termék, készítette: Emszappan
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: lásd a leírásban
technika: szappankészítés, mindenmás

"Cannes Afternoon" soleszappan


   
   

"Cannes Afternoon" soleszappan leírása

késztermék, azonnal szállítható

Már csak az arany pálmafás elérhető!
A történet úgy kezdődött, hogy egy szappanos fórumon egy lány feltett egy képet, és segítséget kért a névválasztáshoz. Ahogy megláttam a képet, egyből ez ugrott be: Cannes afternoon. Már majdnem elkezdtem gépelni, amikor rádöbbentem: neeem, ez nem az ő szappanja, ez az ÉN szappanom lesz. A név megvolt, már csak egy méltó szappant kellett hozzá faragni... illetve... ööö... álmodni :) Viszonylag egyszerű feladat leírni szappan összetevőkkel, hogy Cannes milyen is valójában. Napfényes, mediterrán, tengeres, sós, homokos, egyrészt. Másrészt viszont nem lehet és nem is kell elvonatkoztatni attól, ami a francia riviéra gyöngyszemét ama bizonyos világhírű esemény otthonává tette. Csupa kellem, csupa báj, csillogás és luxus.
Összetevők: kókuszolaj, olívaolaj, szójaolaj, rizskorpaolaj, kakaóvaj, sheavaj, só, ricinusolaj, mandulaolaj, Holt-tengeri iszap, Fekete Orchidea illatolaj, spirulina alga, vanília illatolaj, zöldagyag, kozmetikai pigmentek.

A szappanok tömege kb. 110g+-10%.

"Cannes Afternoon" soleszappan jellemzői

kézműves termék, készítette: Emszappan
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3563750

feltöltve
2019. november 3.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

"Cannes Afternoon" soleszappan szállítása

Ingyenes postázás 6000 Ft felett!

A csomagot 4 munkanapon belül adom fel. A december 10. után feladott csomagok karácsony előtti megérkezéséért nem tudok felelősséget vállalni, ezért kérlek, hogy a megrendelés és a fizetés ütemezése során (legkésőbb dec. 9-i számlára érkezés szükséges) ezt mindenképp vedd figyelembe.
Budapesten a Karolina úton vagy a Sasadi útnál személyes átvételre is van lehetőség.
A Postai küldemény alatt Postán maradó küldemény értendő. Az ajándékcsomagokra a több termékre vonatkozó szállítási költségek vonatkoznak.
Postai/futárral küldött csomag át nem vétele esetén csomagot ismételten nem adunk fel, csak személyes átvétel lehetséges. Át nem vett rendelés szállítási költsége a megrendelőt terheli. Valamennyi szállítási feltétel magyarországi címre vonatkozik. Külföldre történő szállítás esetén a csomagot a Magyar Postával, az aktuális díjszabás szerint tudom küldeni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 430 Ft 555 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft
Foxpost automata előre fizetéssel 790 Ft 790 Ft
Foxpost házhoz szállítással, előre fizetéssel 1 290 Ft 1 290 Ft

"Cannes Afternoon" soleszappan alkotója: Emszappan

Emszappan
Minden egy neten talált házi testápoló recepttel kezdődött, majd saját kézzel készített, karácsonyi ajándéknak szánt kozmetikum csomagokkal folytatódott. És a szappankészítés villámgyorsan szerelemmé vált.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: