A színt, feliratot és mintát te választod ki. Hogy hány darabból álljon, azt is te alakítod! FIGYELEM!!!! Annyi darabot rendelj, ahá...

kézműves termék, készítette: BOHOdesign
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.

anyaga: fa
technika: festett tárgyak

Nyári hangulat fatábla


   
   

Nyári hangulat fatábla leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.


A színt, feliratot és mintát te választod ki.
Hogy hány darabból álljon, azt is te alakítod!


FIGYELEM!!!! Annyi darabot rendelj, ahány táblából álljon a kész képed (a mintadarabon 7+1 látható)

Méret:
A táblák magassága 9 cm,
szélessége 25-35 centi között válzotik, felirattól és mintától függően.

Anyaga: fenyő, melyet bútorviasszal vagy lakkal teszek vízállóvá.

Felakasztható.

Rendeléskor nem kell még tudnod a szavakat, megbeszélhetjük emailben is, elég, ha a darabszámot kitalálod.

Ára: 1800 ft/ tábla

Személyes átvétel: Dunakeszi, Vác, előre egyeztetve (Vác munkaidőben, Dunakeszi inkább esténként)

Nyári hangulat fatábla jellemzői

kézműves termék, készítette: BOHOdesign
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.
anyag/összetevő
fa

technikatermékkód
3144780

feltöltve
2019. június 6.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Nyári hangulat fatábla szállítása

A készleten lévő termékeket 1-2 munkanapon belül postázom, az egyedileg rendeltek mindig megbeszélés szerint. A BOHOdesign termékekre 100% elégedettségi garanciát vállalok, ha nem tetszik, visszaküldöd és visszafizetem az árát (a teljesen egyedi igények szerint rendelt, más számára használhatatlan, illetve sérült termékekre ez nem vonatkozik, remélem, ez a hozzáállás korrekt és érthető:).

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 600 Ft 1 600 Ft

Nyári hangulat fatábla alkotója: BOHOdesign

BOHOdesign
Györki-Iványi Zsófi vagyok, elsősorban két kisgyermek anyukája, kézműves-festő, díszítőszobrász, (államvizsga elől menekülő) művészettörténész, tanár, ökogazdálkodási és ökoturisztikai szakember, közösségi kert koordinátor, Ökokör csoportvezető, lelkes hanga, EMK játékvezető, "anyaközpont álom"-dédelgető és mint külön faj sokak szerint... Waldorf szülő. Az elmúlt években számos blogot írtam hol kedvtelésből, hogy "félállás" szerűen.

Volt, hogy - közel - ennyi mindent valóban egyszerre csináltam, a közösséghez tartozás, közösségépítés fontos vonal az életemben, imádok nyüzsögni, szervezni, tanulni. Ez volt az útkeresés. Kisgyerekes anyaként kapálózni, kitörni vágyni, gondolatszabadságot birtokolni...megrekedni. Ismerős? :)

Hét itthon töltött kisgyerekes év után, s úgy érzem, mostanra forrt ki bennem, hogy mi az, amit valóban szeretnék, amiben kiteljesedhetek:

Ez a jó anyaság, "feleségség" mellett az alkotás, értékteremtés, valami különleges létrehozásának a vágya, hogy végre egyensúly legyen: a kiszolgálás mellett kiteljesedhessek én is. Egyszerre! Fontos, hogy itthon dolgozhassak, hogy a gyerekeimmel együtt lehessek (délután, szünetben, betegségben) s olyat csináljak, ami kreatív, ezért feltölt, amihez folyamatos fejlődésre, tanulásra van szükség, hogy ne sorvadjak el, ami környezetbarát, ami közösségi... és SZÉP, szeretnivaló, értékes, minőségi, egyedi.

Hiszen koradélután mehetek gyerekeimért a suliba, folymatosan új kollekciókon agyalok, igazi alapanyagokkal, környezetbarát termékekkel dolgozom, sorozatgyártott kommersz helyett személyes értéket hozok létre, órákig mélázok egy bútordarabon, marketinget, fotózást (jaj, meg mi minden mást...) tanulok éjszaka, régi értéket mentek a kidobásra ítélt bútorok megjavításával, vásárokba járhatok, hogy Veletek találkozzak, fórumokon beszélgethetek és nagyon sokszor a gyerekeimmel is tudok együtt festeni, alkotni tehát nem csak munka, hanem közös hobbi is ez.

Jelenleg egyéni vállalkozóként dolgozom itthon (gondolom, nem kell mondanom ez milyen költségekkel jár), nagyon köszönöm, ha vásárlásoddal támogatsz és segítesz bennünket.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek