Az apró házikók mindig elvarázsolnak,akár fából,akár kerámiából készülnek.Otthonosak,bájosak,szeretni valók... Remélem az én fehér agy...

kézműves termék, készítette: VintageGarden
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: kerámia
technika: kerámia, szobrászat

Ház a hegyen


   
   

Ház a hegyen leírása

késztermék, azonnal szállítható

Az apró házikók mindig elvarázsolnak,akár fából,akár kerámiából készülnek.Otthonosak,bájosak,szeretni valók... Remélem az én fehér agyag "növényházam" is örömöt okoz leendő tulajdonosának. :) Kaktuszt, pozsgásokat,vagy más apró növényt ültethetsz bele.Laphajlítással készült, magas hőfokon égettem,csak a színes részek mázasak ,a többi rész terrakotta.A felülete antikolt,A házhoz kopott lépcső vezet. A kőfal 5 cm magas A kerámia teljes magassága a házikóval 9 cm,hossza 8,3 cm,szélessége a lépcsőnél 6,8 cm.A 4.képen egy már növényekkel beültetett kerámia van,mintának.:)

Ház a hegyen jellemzői

kézműves termék, készítette: VintageGarden
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3555959

feltöltve
2019. október 26.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Ház a hegyen szállítása

A VÁSÁRLÁS CSAK ELŐREUTALÁSSAL TÖRTÉNIK
10000 Ft feletti vásárlásnál INGYEN POSTÁZOK. A vásárlás előrefizetéssel történik.Ha megérkezik az utalás,legkésőbb másnap postázom a vásárolt terméket.
Küldhetem a terméket posta csomagautomatába,ennek díja 890 Ft. A posta honlapján tudod megnézni mely településeken van csomagautomata.Másik lehetőség: Vaterafutár MPL postapontra ennek díja 1210 Ft. Gyakorlatilag postán maradó,( PostaPont) vagy kérhető MOL/COOP PostaPontokra is.a díj szintén 1210 Ft. A választható Postapontokat a vaterafutár oldalán tudod megnézni.MPL vaterafutár házhoz szállítva 1400 Ft. KÖZÖS POSTÁZÁSI lehetőség ekszerkeramia kézművessel. KÉT BOLT 1 POSTAKÖLTSÉG!! :)Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény előre fizetéssel 1 670 Ft 1 670 Ft
Posta csomagautomata 890 Ft 890 Ft
MPL vaterafutár PostaPontra 1 210 Ft 1 210 Ft
MPL vaterafutár házhozszállítással 1 400 Ft 1 400 Ft
10000 Ft feletti vásárlásnál előreutalással 0 Ft 0 Ft

Ház a hegyen alkotója: VintageGarden

VintageGarden
Mit mondhatnék magamról ?
Fazekas vagyok, az agyag szerelmese.
Kísérletező,útkereső ember. Néha jó elvonulni,kivonulni,hinni a mesékben,várni a csodát,beszívni a rózsák illatát. Most ilyen kerámiák készülnek. :)kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: