"Talizmán" Tigrisszem ásványköves fülbevaló

A fülbevalót egy 12 mm-es Vörös Tigrisszem és egy 8 mm-es Tigrisszem ásványkőből készítettem. Különböző mintájú és formájú, díszes bron...


"Talizmán" Tigrisszem ásványköves fülbevaló


   
   

"Talizmán" Tigrisszem ásványköves fülbevaló leírása

A fülbevalót egy 12 mm-es Vörös Tigrisszem és egy 8 mm-es Tigrisszem ásványkőből készítettem. Különböző mintájú és formájú, díszes bronz színű fém gyöngykupakokkal díszítettem. Szerelőpálcája, az angyalszárny, a biztonsági akasztója, és a szerelőkarikák is bronz színűek, teljesen nikkelmentes, így az arra érzékenyek is bátran viselhetik. Teljes hossza 50 mm.
TIGRISSZEM ásványkő hatása: Régebben is különféle átkok elleni talizmánként viselték. Könnyebbé teszi kitűzött céljaink tényleges elérését. Önértékelési problémáknál szinte kötelező viselni! Önbizalmat, nyugalmat és felismeréseket ad ahhoz, mit tanácsos tenned a saját kialakult élethelyzetedben. Serkenti a koncentrációt, kitűnő depresszió ellen, a hangulatot is képes felderíteni. Hatással van a csontokra, ízületekre a gyulladásokkal járó fájdalmakat csökkenti. Kiváló a tüdőre is, köhögés, asztma esetén célszerű használni. Mindenféle idegbetegség és paranoiánál jó segítséget nyújt.

"Talizmán" Tigrisszem ásványköves fülbevaló jellemzői

kézműves termék, készítette: ktinabszínek


termékkód
3441331

feltöltve
2019. június 18.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

"Talizmán" Tigrisszem ásványköves fülbevaló szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 500 Ft
Postai küldemény utánvéttel 2 500 Ft 2 500 Ft

"Talizmán" Tigrisszem ásványköves fülbevaló alkotója: ktinab

ktinab
Üdvözlöm kedves Látogató!

Boltomban különböző gyöngyökkel és fém alkatrészekkel díszített, ásványköves és gyöngyös fülbevalókat, medálokat, nyakláncokat, karkötőket, ékszerszetteket, kulcstartókat, könyvjelzőket, kézzel kötött pulóvereket, sálakat és gobelin tájképeket talál.
Termékeimet magam készítem, saját terveim alapján.
Boltomban megtalálhatóak az egyszerű, alkalmi és exkluzív ékszerek is, valamint különböző színű és anyagú, kézzel kötött sálak, pulóverek, valamint különböző évszakokat ábrázoló keretezett tájképek.
Egyedi rendelésre, személyre szabott ékszert is készítek, a megadott egyedi ásványkombinációban, akár horoszkóp, vagy különböző gyógyhatásuk alapján.
Ékszereimet valódi ásványkövekből és gyöngyökből készítem, aprólékos munkával.
Ékszereim fém alkatrészei többnyire nikkelmentes, antiallergén anyagból készülnek.
A medálokhoz különböző színű (arany, ezüst, platina) ékszerlánc választható tetszőleges hosszúságban, delfin kapoccsal +300 Ft-ért.
Az ékszerszetteket kérésre szét tudom választani. Ha az ékszer nem nyerte el tetszését, vagy szállítás közben megsérült, szétesett, akkor két héten belül visszaküldheti, és a vételárát (postaköltségek nélkül) visszatérítem.
A megvásárolt terméket az utalás beérkezte után postázom, így egy-két napon belül megérkezhet Önhöz.
Az ásványkövek pozitív energiával töltik fel viselőjüket.
Köszönöm, hogy megtekintette termékeimet!

Horváth Krisztina (Tina)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek