Mert egy nőnek ékszerből soha nem lehet elég mindig kell még egy más árnyalatú más formájú másik ruhához meg ahhoz is amit még majd ...

kézműves termék, készítette: hajasmaria
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: agyag, máz, nyaklánczsineg,
technika: kerámia, ékszerkészítés

,Ringó Pipacs'Kerámia Ékszer


   
   

,Ringó Pipacs'Kerámia Ékszer leírása

késztermék, azonnal szállítható

Mert egy nőnek ékszerből soha nem lehet elég mindig kell még egy más árnyalatú más formájú másik ruhához meg ahhoz is amit még majd csak akarok venni. De ajándéknak is megállja a helyét ez a kis kedvesség!Fehér agyagból készítettem ezt a medált melyet második égetés előtt egy színes mázzal festettem meg.Ajánlom minden kézműves és egyedi ékszer kedvelőnek! Medál átmérője:4cm melyet Kb.40 cm hosszú vásárolt merev nyaklánczsinegre fűztem.Vásátlást követően kérném jelezni melyik nyakláncot választottad.
Boltunkban minden alkotás kész termék ezért akár azonnal megvásárolható..

,Ringó Pipacs'Kerámia Ékszer jellemzői

kézműves termék, készítette: hajasmaria
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3653982

feltöltve
2020. február 15.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

,Ringó Pipacs'Kerámia Ékszer szállítása

Elállási jog; Kedves Vásárló, jogodban áll a vásárolt termékemet 14 napon belül,eredeti csomagolásban ,sértetlenül részemre visszaküldeni ! Ez esetben visszafizetem a vásárolt termék postaköltség nélküli vétel árát. /Elállási jogodat viszont nem gyakorolhatod amennyiben a terméket a te kérésedre állítottam elő !Kedves vásárló minden termékemet jó szülői gondossággal csomagolok mivel a legtöbb egyedi darab újra ugyan olyan elkészítése szinte lehetetlen. Törékeny alkotások sajnos minden esetben nem sikerülhet megvédenem Őket!Saját belátásodra és felelősségedre bízom a csomagküldési mód megválasztását. Amennyiben törékenyként adom fel a Posta felelősséget vállal ha véletlenül eltörik ,illetve ha a jegyzőkönyv azt állapítja meg ,hogy a nem megfelelő csomagolás miatt keletkezett a kár természetesen én vállalom a felelősséget és a kártérítést.Viszont ha simán adom fel akkor nem vállal felelősséget a posta és nekem sem áll módomban tériteni a károdat!!! Személyes átvétel VIII.kerület Orczy út.45 sz Fodrászat.Keddtől-Péntekig 10-18 h között .Átvételed tervezett időpontját kérlek jelezd felém!Szeretném kérni,hogy a személyes átvételt 10 napon belül szíveskedj intézni ,ettől hosszabb átvételi ideig a terméket csak előre utalással tudom tartani.Ugyan ez vonatkozik a postán kért csomagnál is ha az utalás nem érkezik meg 10 napon belül úgy a vásárlást automatikusan semmisnek tekintem.Megértésed köszönöm.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
2kg -ig( csak apró dolgokhoz !) 1 630 Ft 1 850 Ft
Postai kézbesített csomag 5 kg-ig 1 850 Ft 1 960 Ft
Postai kézbesített csomag törékeny 3 940 Ft 4 200 Ft
Posta automata 5kg -ig 1030.- 1 030 Ft 1 030 Ft

,Ringó Pipacs'Kerámia Ékszer alkotója: hajasmaria

hajasmaria
Kedves Látogató! Mi egy alkotó páros vagyunk sok szeretettel,közös munkánk eredményeként születnek ezek a kerámia tárgyak.Sajnos elfoglaltságaink miatt nem tudunk egyéni elképzeléseket teljesíteni. Egy héten egyszer, szerdán viszem az eladott portékákat a postára .A szerda reggel 8 h-ig beérkezett utalásokat tudom feladni.Ezt a vásárlásnál kérlek vedd figyelembe.Kellemes nézelődést bultunkban!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: