Rendhagyó menyasszonyi csokor kézzel készült virágokkal, gyöngy- és kristályberakásos brossokkal. Színe lila - hasonló stílusban egyedi...

kézműves termék, készítette: gemma
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: textil, bross, kristály
technika: mindenmás, virágkötés

Lila bross-csokor   
   

Lila bross-csokor leírása

késztermék, azonnal szállítható

Rendhagyó menyasszonyi csokor kézzel készült virágokkal, gyöngy- és kristályberakásos brossokkal.
Színe lila - hasonló stílusban egyedi szín is egyeztethető (egyeztetés esetén 2-3 hét a csokor általános elkészítési ideje).


Tartós csokor - textil csokor.

A fotón látható termék POSTÁZÁSRA KÉSZ!


Kiváló kiegészítője vintage vagy éppen a legmodernebb esküvőnek. Olyan menyasszonyok személyiségével harmonizál leginkább, akik kedvelik az extravagáns, mégis elegáns részleteket.


Átmérője kb. 17-18cm.

***************************

Hasonló csokor megrendelhető egyedi változatban, színben, kiegészítőkkel s ára ennek függvényében változik. Ám mindenképp tartsd szem előtt, hogy a megvarrása hosszú folyamat, így akár néhány hetet is igénybe vehet az.

Kérem kedves alkotótársaimat, hogy tartsák tiszteletben szellemi termékeimet, alkotásaimat azáltal, hogy NEM MÁSOLJÁK azokat! Köszönöm.

Lila bross-csokor jellemzői

kézműves termék, készítette: gemma
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3443296

feltöltve
2019. június 21.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Lila bross-csokor szállítása

Termékeim postázási díja a Magyar Posta 2017. januárjában módosított díjszabása végett egységesen 1800Ft-ra változott.- a csokrokat leszámítva többnyire 900Ft. (MInden eltérő esetben a termék leírása alatt megtalálható.) Akkor is, ha egyszerre több terméket vásárolsz. Ajánlottan, biztonságos, dobozos csomagolásban érkeznek. Hozzáadott tételek együttes vásárlása esetén plusz szállítási költség nem merül fel.

Sokkal kedvezőbb azonban a Foxpost csomagautomatán történő termékátvétel. (Legtöbb bevásárlóközpontban megtalálható már!) Így mindössze 800Ft a szállítási költség és rugalmasan felvehető. A csomag automatán történő átvételéhez a megrendelésben megadott telefonszámra érkezik a kinyitáshoz szükséges számkód SMS-ben. (Ha szükség van rá, szívesen segítek.)
A feladást követően 1-2 napon belül érkezik meg a termék.
Mindössze azt kell kiválasztanod és megüzenned, melyik automatán szeretnéd átvenni a csomagot. Az alábbi link segít:

https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/Milyen garanciát kínálok? Mivel a monitor olykor csalóka lehet, így a virtuális vásárlás talán elbizonytalanít. Ám ha bármilyen okból (pl. nem tökéletesen azt az ekrü árnyalatot szeretnéd) nem lennél 100%-osan elégedett, csupán vissza kell küldened a terméket (ugyanolyan állapotban és ugyanolyan biztonságos csomagolásban), én pedig visszautalom az árát (a postaköltséget leszámítva) -vagy megbeszélhetjük a változtatást is. Így nincs vesztenivalód. :) A csomagautomatán történő visszaküldés 14 napon át ingyenes!


Amennyiben eltér a számlázási cím a szállítási címtől, kérlek, a legrövidebb időn belül jelezd! (Köszönöm)

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 800 Ft 1 800 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 1 800 Ft 1 800 Ft

Lila bross-csokor alkotója: gemma

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: