Korall piros ès zöld szìnű statement nyaklàncot alkottam. Kelta, csomózott technikàval kèszült a nyaklànc, kivàló minősègű kötèlből. Ma...

kézműves termék, készítette: NArtDesign
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: f?m, paracord zsinór
technika: csomózás, csipkekészítés

Korall-Zöld èkszerszett


   
   

Korall-Zöld èkszerszett leírása

késztermék, azonnal szállítható

Korall piros ès zöld szìnű statement nyaklàncot alkottam. Kelta, csomózott technikàval kèszült a nyaklànc, kivàló minősègű kötèlből. Maga a nyaklànc kb.60 cm hosszú. A csomózott rèsz szèlte kb. 15 cm, magassàga kb. 10 cm. Egyedi tervezèsű. A karkötőt 15 - 17 cm-es csuklóra ajànlom. Ettől eltèrőt jelezd lègszi s akkor teszek rà lànchosszabbìtót. Ajàndèknak is megfelelő. Vagàny, de alkalmi viselet is.

Korall-Zöld èkszerszett jellemzői

kézműves termék, készítette: NArtDesign
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3577810

feltöltve
2019. november 17.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Korall-Zöld èkszerszett szállítása

A szállítást futárral, vagy postán tudom küldeni.
Garanciális javítást vállalok, damil szakadásra, vagy lánc szakadásra, max. fél évig, amennyiben vásárló önhibáján kívűl
történt a szakadás. A posta költség a vásárlő költsége, minden esetben. Újrapostázás, a vásárló költsége.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 300 Ft 300 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 800 Ft 1 200 Ft

Korall-Zöld èkszerszett alkotója: NArtDesign

NArtDesign
Minden termék buborékos levélben érkezik a vevőhöz, s külön csomagolóanyagba is beleteszem a terméket, ezen belül:) Természetesen számlát is állítok ki minden esetben.

Nemes Anikó, vagyok, az NArt Design ékszerek alkotója. Az úgy kezdődött, hogy imádom az ásványköveket, már nagyon régóta. Először ezekből kezdtem kiegészítőket csinálni, karkötőt, fülbevalót és nyakláncokat. Olyan anyagokkal próbáltam ötvözni a végterméket, ami más, de mégis illik az ásványok díszítéséhez, és egyben újszerű is. Így újra gondolva, már egész máshogy mutatnak, pl. zsinórral, paracorddal, vagy kötéllel, ami nagyon trendi is egyben. Ezen anyagok megismerésekor, kiváncsi voltam, mit lehet kihozni, pl. egy kötél anyagból. Különböző csomózási technikákkal, nagyon mutatós kiegészítőket találsz nálam, inkább a statement nyakláncokat készítem, kisebb s nagyobb méretben is.Sokszor a mediterrán színvilág visszaköszön az alkotásaimban, leginkább a spanyol és a francia művészet van hatással rám, nemhiába, már 10 éves korom óta beszélem a francia nyelvet. A mindennapi és az alkalmi viseletkor is bátran hordhatók az ékszereim. Továbbiakban, újabb újdonságokat próbálok ki , s remélem hamarosan meg is mutathatom Nektek. Rendelésre is szívesen csinálok kiegészítőket. A nálam látható fazonokból, tudok készíteni egyedi megrendelésre is, ha be tudom szerezni a megfelelő alapanyagot.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: