Anna - tűzzománc fülbevaló/sötétturkiz, acélkék
Domborított vörösrézlemezt zománcoztam és egy mutatós kerámia bogyóval egészítettem ki.
Teljes hossza 5 cm, ezüstözött akasztója van.
A...
anyaga: vörösrézlemez, ékszerzománc, kerámiagyöngy
technika: ékszerkészítés, tűzzománc
Anna - tűzzománc fülbevaló/sötétturkiz, acélkék leírása
Domborított vörösrézlemezt zománcoztam és egy mutatós kerámia bogyóval egészítettem ki.
Teljes hossza 5 cm, ezüstözött akasztója van.
Az eltérő fényviszonyok miatt, a monitoron látható színek kismértékben eltérhetnek a valóságban.
Köszönöm, hogy benéztél, további szép napot kívánok!
Anna - tűzzománc fülbevaló/sötétturkiz, acélkék jellemzői
Anna - tűzzománc fülbevaló/sötétturkiz, acélkék szállítása
A terméket előreutalás ellenében tudom postázni. Postázás keddi és csütörtöki napokon lehetséges.A termék árának valamint postaköltségnek bankszámlára történő jóváírása után a megvásárolt terméket 2 munkanapon belül ajánlva elsőbbséggel postázom. A termék állapotának megóvása érdekében az ékszerek apró dobozkában és buborékos borítékba csomagolva kerülnek postázásra.
A szállítás, kézbesítés során keletkezett esetleges károkért nem vállalhatok felelősséget. Bármilyen kellemetlenség esetén kérem vevőimet, hogy még az értékelés leadása előtt, elsőként velem vegyék fel a kapcsolatot és igyekszem mindkét fél számára megfelelő megoldást találni.
A viselés/tárolás közben keletkezet sérüléseket díjmentesen megjavítom, amennyiben a vevő vállalja a sérült ékszer részemre történő eljuttatását és saját költségére gondoskodik annak visszaszállításáról is.
Egyedi/utánrendelés esetén a rendeléstől való elállás nem lehetséges (kézzel készült termék esetén apró eltérések előfordulnak).
Egyedi/utánrendelés esetén a rendelt termék árát kérném előre átutalni. Egyedi/utánrendelés esetén a termék jellegéből adódóan a visszavásárlási garancia nem vonatkozik rá.
Az eltérő fényviszonyok miatt a monitoron látható színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 650 Ft | 700 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 650 Ft | 700 Ft |
Postai küldemény utánvéttel | 2 500 Ft | 3 500 Ft |
FoxPost automata | 800 Ft | 800 Ft |
Anna - tűzzománc fülbevaló/sötétturkiz, acélkék alkotója: InnocentDesign

kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek: