Igazán egyedi vintage hangulatot akkor tudunk teremteni, ha valóban régi bútorokat alakítunk azzá. Az apró részletek teszik egyedivé a ...

kézműves termék, készítette: Csopkeotthon
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: festék, lakk
technika: decoupage, transzfer és szalvétatechnika, festett tárgyak

Hálószoba bútor


   
   

Hálószoba bútor leírása

késztermék, azonnal szállítható

Igazán egyedi vintage hangulatot akkor tudunk teremteni, ha valóban régi bútorokat alakítunk azzá. Az apró részletek teszik egyedivé a teljes képet. No meg az, hogy egy van belőle . A saját Vintage-ed!!!
Itt van példaként a képen látható háló garnitúra. Két darab ruhás szekrény (hely hiány miatt csak egy darabbal fotózva!). Egyik akasztós, másik polcos kivitelben. Különlegessége, hogy a ma forgalomban lévő daraboktól eltérően ezek a szekrények mélyebbek, így akár két sorba is rakhatjuk az összehajtogatott ruhadarabokat. Az akasztós verziónál pedig egy szélesebb szövetkabát is nyugodtan elfér anélkül, hogy összenyomódna.
A garnitúra további két darabja az éjjeli szekrények. Kétszintes, melyekbe kényelmesen pakolhatunk.
… és a legfontosabb, az ágy. Eredetileg két egyszemélyes darab volt, de pici asztalos munkával eggyé varázsoltam. Így egy 180 cm széles ágyat kaptunk, amely a legnagyobb tulajdonosoknak vagy éppen nagycsaládosoknak is kellő alvófelületet nyújthat.
A bútor fából készült mintázata/szélei kemény bükkfa, mely különleges karaktert ad a bútornak. A felülete lakkozva lett, ezáltal könnyen tisztítható.
Méretek
2 db szekrény: 120 cm (szélesség), 58 cm (mélység), 185 cm (magasság)
1 db ágy: 190 cm x 180 cm (ágyrács és matrac nélkül)
2 db éjjeli szekrény: 40 cm (mélysége), 51 cm (szélessége), 61 cm (magassága)

A szállítás egyedi egyeztetés alapján történik Méretéből adódóan a futárszolgálat aktuális ajánlata alapján történik majd. A szállítás összege tájékoztó jellegű a megjelölt mezőben!!!

Hálószoba bútor jellemzői

kézműves termék, készítette: Csopkeotthon
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3626335

feltöltve
2020. január 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Hálószoba bútor szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft

Hálószoba bútor alkotója: Csopkeotthon

Csopkeotthon
Családi vállalkozásunk gondolata 2016-ban fogalmazódott meg. Mivel mindig is szerettünk régi tárgyakat felújítani vagy maradék alapanyagokból újragondolt használati tárgyakat készíteni, adott volt az ötlet, hogy mások részére is elkészítjük ugyanezt. Ahogy belevágtunk, az ötletek egyszerűen jöttek az ötletek.

Termékeink minden egyes darabja saját izlésünket, gondolatvilágunkat tükrözi. Legfőbb mondanivalójuk, hogy egy régi vagy egy hagyományos, vagy a legtöbb otthonban megragadt hétköznapi bútor darab átalakítva új szint és egyediséget vihet bárki otthonába.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek