Elemi ösztön - réz-gyöngy fülbevaló
Elegáns, nőies, könnyű viselet.
A fülbevaló teljes egészében vörösrézből készült, a vörösréz alapot formára vágtam, majd cseh gyöngyöke...
anyaga: vörösréz, tila gyöngy, cseh üveggyöngyök
technika: ékszerkészítés, gyöngyfűzés, gyöngyhímzés

Elegáns, nőies, könnyű viselet. A fülbevaló teljes egészében vörösrézből készült...
Tovább a termékoldalra »

Elegáns, nőies, könnyű viselet. A fülbevaló teljes egészében vörösrézből készült...
Tovább a termékoldalra »
Elemi ösztön - réz-gyöngy fülbevaló leírása
Elegáns, nőies, könnyű viselet.
A fülbevaló teljes egészében vörösrézből készült, a vörösréz alapot formára vágtam, majd cseh gyöngyöket fűztem rá.
Akasztója nikkelmentes.
A fülbevaló teljes hossza kb. 9 cm akasztóval együtt.
A réz részek antikoltak, polírozottak.
Ha bármilyen kérdésed van, kérlek írj nekem belső üzenetet.
Köszönöm, hogy benéztél!
Minden ékszert apró ékszerdobozban küldök, hogy ne sérüljön szállítás közben.
Az eltérő fényviszonyok miatt a képernyőn látható szín kis mértékben eltérhet a valóságtól.
Elemi ösztön - réz-gyöngy fülbevaló jellemzői
Elemi ösztön - réz-gyöngy fülbevaló szállítása
A terméket előreutalás ellenében tudom postázni. Postázás keddi és csütörtöki napokon lehetséges.A termék árának valamint postaköltségnek bankszámlára történő jóváírása után a megvásárolt terméket 2 munkanapon belül ajánlva elsőbbséggel postázom. A termék állapotának megóvása érdekében az ékszerek apró dobozkában és buborékos borítékba csomagolva kerülnek postázásra.
A szállítás, kézbesítés során keletkezett esetleges károkért nem vállalhatok felelősséget. Bármilyen kellemetlenség esetén kérem vevőimet, hogy még az értékelés leadása előtt, elsőként velem vegyék fel a kapcsolatot és igyekszem mindkét fél számára megfelelő megoldást találni.
A viselés/tárolás közben keletkezet sérüléseket díjmentesen megjavítom, amennyiben a vevő vállalja a sérült ékszer részemre történő eljuttatását és saját költségére gondoskodik annak visszaszállításáról is.
Egyedi/utánrendelés esetén a rendeléstől való elállás nem lehetséges (kézzel készült termék esetén apró eltérések előfordulnak).
Egyedi/utánrendelés esetén a rendelt termék árát kérném előre átutalni. Egyedi/utánrendelés esetén a termék jellegéből adódóan a visszavásárlási garancia nem vonatkozik rá.
Az eltérő fényviszonyok miatt a monitoron látható színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 650 Ft | 700 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 650 Ft | 700 Ft |
Postai küldemény utánvéttel | 2 500 Ft | 3 500 Ft |
FoxPost automata | 800 Ft | 800 Ft |
Elemi ösztön - réz-gyöngy fülbevaló alkotója: InnocentDesign

kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek: