Szakállszappan krém
Erdőillatú, finoman hidratáló, kizárólag növényi alapanyagokból készült szakállmosó szappant készítettem mindennapi használatra.
Az öss...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: kókuszvaj, rizskorpaolaj, olivaolaj, sheavaj, kakaóvaj, ricinusolaj, montmorillonite zöldagyag
technika: szappankészítés
Szakállszappan krém leírása
Erdőillatú, finoman hidratáló, kizárólag növényi alapanyagokból készült szakállmosó szappant készítettem mindennapi használatra.
Az összetevői: kókuszvaj, rizskorpaolaj, olivaolaj, kakaóvaj, sheavaj, ricinusolaj.
Erdei fenyő, ciprus, cédrus és szantál olajokkal illatosítottam.
Montmorillonite zöldagyagot kevertem bele, ami segít a kíméletes tisztításban.
Érzékeny bőrűeknek ajánlom.
A termék súlya 140 gr
Szakállszappan krém jellemzői
Szakállszappan krém szállítása
Személyes átvétel Budapesten(Nyugati és Corvin köz) és Vácon lehetséges.Minimum 4 darab termék rendelése esetén Budapesten frekventált helyen házhoz szállítás ingyenes bringás futárral, kivételt képeznek a külső kerületek, ilyenkor a Belvároshoz közelebb eső címet kérek megadni.
A termékek árát Paypal vagy banki átutalással, a kerékpáros futárnak készpénzzel is fizetheted.
MPL csomagautomata több termék rendelése esetén 750 Ft.
10000 Ft feletti vásárlás esetén mindenfajta szállítás( Foxpost automata, futár, DPD futár, MPL automata) ingyenes.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Futárszolgálat előre fizetéssel | 1 390 Ft | 1 190 Ft |
6000 Ft felett előre utalással Foxpost automata | 290 Ft | 290 Ft |
Foxpost terminál előreutalással | 990 Ft | 790 Ft |
10000 Ft-os rendelésnél előre utalás után ingyenes szállítás | 0 Ft | 0 Ft |
Szakállszappan krém alkotója: Nadler

A szappanjaimhoz felhasznált kecsketejet a húgom farmjáról szerzem be, ahol az állatok semmiféle vegyszert tartalmazó táplálékot nem kapnak, erdőben, réten-mezőn legelnek télen-nyáron.
A SZAPPANJAIMHOZ NEM HASZNÁLOK PÁLMAOLAJAT, mivel a pálmaolajfa termesztéséhez esőerdőket kell ki irtani, emiatt ritka állatfajok vesztik el otthonaikat és a kihalás szélére kerülnek, az esőerdők pusztulása pedig hozzájárul a felgyorsuló globális felmelegedéshez.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek: