Vicces Hód, Nagyfogú Plüss Gátépítő Állat

Ennek a hódnak, mint minden fajtársának, hatalmas metszőfogai és nagy lapát farka van. De azért vicces. A hód teste barna wellsoft, far...

kézműves termék, készítette: avida
rendelésre készül, elkészítési idő: ~21 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

anyaga: wellsoft, vászon, bútorszövet, töltővatta
technika: baba-és bábkészítés, varrás

Vicces Hód, Nagyfogú Plüss Gátépítő Állat


   
   

Vicces Hód, Nagyfogú Plüss Gátépítő Állat leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~21 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.


Ennek a hódnak, mint minden fajtársának, hatalmas metszőfogai és nagy lapát farka van. De azért vicces.
A hód teste barna wellsoft, farka bútorszövetből készül. A foga fehér vászon. Szemei biztonsági gombok, orra fekete vászon. Mancsa és talpa barna vászonból készül.
Ülve kb 25 cm magas.

Vicces Hód, Nagyfogú Plüss Gátépítő Állat jellemzői

kézműves termék, készítette: avida
rendelésre készül, elkészítési idő: ~21 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.színek

termékkód
2782719

feltöltve
2019. augusztus 8.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Vicces Hód, Nagyfogú Plüss Gátépítő Állat szállítása

Mivel a boltomban található termékek minden esetben egyedileg, a megrendelés alapján készítem el - azaz egyetlen termék sincs készleten - ezért a megrendelést követően a szállítás egyedi megállapodás alapján történik.
Általánosságban elmondható, hogy a boltban található termékek a megrendeléstől számított 5 napon belül elkészülnek - egyedi igény, vagy ettől eltérő kérés esetén azonban ez változhat. Kérlek, hogy ha speciális igényed van, vásárlás előtt érdeklődj!
Mivel én Budapesten élek és dolgozom, ezért a termékek átadása-átvétele Budapest területén személyesen is megoldható. Ilyenkor a terméket papírzacskóban adom át, hacsak ettől eltérő igényed nincsen.
Vidékre vagy külföldre a Magyar Posta szolgáltatását használom. A termékek kartondobozban, gondosan becsomagolva, elsőbbségi ajánlott és könyvelt levélpostai küldeményként adom fel - ez Magyarországon általában egy-két napon belül megérkezik. A küldemény feladásáról a vásárlót minden esetben értesítem, az értesítésben megadom a feladóvevény azonosítóját is.

A vásárlástól való elállással kapcsolatban természetesen az én boltomban is az általános (és 2014. júliusában megváltozó) Európai Uniós fogyasztóvédelmi szabályok érvényesek, azaz:
A vásárlónak a termék kézhezvételétől számítva 14 napon belül van joga elállni a vásárlástól - ilyenkor a sértetlen és tiszta állapotú termék visszaérkezése után a vételárat és az esetleges szállítási díjat visszatérítem. A termék visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
FoxPost csomagautomata előre fizetéssel 1 000 Ft 1 300 Ft

Vicces Hód, Nagyfogú Plüss Gátépítő Állat alkotója: avida

avida
Vida Andrea vagyok. 1967-ben születtem Gyöngyösön. Matematika-rajz szakos tanárként végeztem Egerben. Nem tanítok, programozó lettem. A matematika lett a főfoglalkozásom, de a rajz, az alkotó tevékenység ilyen, vagy olyan formában mindig jelen van az életemben. Szabadidőmben szívesen csinálok bármit, amihez használhatom a kézügyességemet.
Kamasz koromban kezdtem varrni, és az elmúlt 25 év alatt sok ruhát készítettem, először magamnak, majd a családomnak is. Eközben rengeteg maradék anyag gyűlt össze, amit sajnáltam kidobni. Az első babák 'melléktermékként' születtek, így hasznosítva a maradékokat, vagy újra feldolgozva a kinőtt, megunt ruhadarabok anyagait.
A legelső darabok őrangyalok voltak, akik gyerekeim álmát vigyázták a könyvespolcról. Nem volt hozzá kész szabásminta, azt is nekem kellett kitalálni. Amikor elkészültek, már azon törtem a fejem, mit csinálnék másképp, hogyan módosítanám a szabásmintát. A következők már picit jobbak lettek, majd apró átalakítások következtek megint. Évek alatt alakultak ki a mai formák, és látom, van még mit fejleszteni rajtuk. Így születnek újabb és újabb tündérek, boszorkányok, manók, nyulak, macskák.
Ma már egyre többször készítek plüssöket is - most már ezek teszik ki termékeim többségét. Igyekszem nem szokványos játékokat készíteni, és különösen szeretem az olyan furcsa jószágokat, mint a lajhárok, kaméleonok, denevérek és hasonlók.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek