Szatén rózsás, strasszos gyűrűpárna, kicsi

Elegáns, fehér színű szatén selyem anyagból készített, fehér rózsával és strasszkövekkel díszített gyűrűpárna. A gyűrűtartó szalagok fe...

kézműves termék, készítette: heidy3
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: szatén selyem anyag, szatén szalagok, vatelin, strasszkő
technika: varrás, mindenmás

Szatén rózsás, strasszos gyűrűpárna, kicsi


   
   

Szatén rózsás, strasszos gyűrűpárna, kicsi leírása

késztermék, azonnal szállítható

Elegáns, fehér színű szatén selyem anyagból készített, fehér rózsával és strasszkövekkel díszített gyűrűpárna. A gyűrűtartó szalagok fehér színűek.
A rózsa és a levelek szaténból, kézzel készültek.

A gyűrűket a szalagokra kell rákötni.

Rendelésre szívesen elkészítem ekrüben (vagy más színben) is. Az ekrü és fehér gyűrűpárna közötti különbség látható az egyik fotón.

Méret 10x10cm.
Anyaga: fényes szatén

A gyűrű az illusztráció része. :)
A megadott ár egydarab gyűrűpárnára vonatkozik!

Szatén rózsás, strasszos gyűrűpárna, kicsi jellemzői

kézműves termék, készítette: heidy3
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
3065959

feltöltve
2019. augusztus 16.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Szatén rózsás, strasszos gyűrűpárna, kicsi szállítása

2019. január 1.-jét követően sajnos átadási pont hiányban nem tudom már megoldani a személyes átadást és egyéb rendszeres elfoglaltságom miatt csak a fix időpontban történő postai feladásokat illetve futárnak történő csomag átadásokat tudom megoldani.
Köszönöm mindenkinek a megértést!

Előre utalás esetén a postázás kizárólag ajánlott, vagy ajánlott elsőbbségi formában (simán, sima elsőbbségivel nem postázok) történik!
A pontos postai díjak 2019. február 01-ét követően:
egyéb  50 g-ig   ajánlott 515 Ft ajánlott elsőbbségi 565 Ft
500 g-ig    ajánlott 685 Ft ajánlott elsőbbségi 795 Ft
2000 g-ig    ajánlott 1405 Ft ajánlott elsőbbségi 1640 Ft

Utánvétellel is elküldöm bármelyik terméket. A postaköltség ebben az esetben 1390 Ft és DPD futárral kerül kiszállításra a küldemény.
Utánvétel esetében a vásárlást követően mindig kérek egy plusz visszaigazolást, hogy az átvételkor fizetendő összeget elfogadja a vásárló, valamint mindenképpen szükséges egy pontos cím, telefonszám, e-mail cím egyeztetés, hogy a futárcég könnyebben fel tudja venni a címzettel a kapcsolatot.

A pontos postaköltség minden esetben a levél súlyától függ, ezért a megadott adatok TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, a pontos szállítási költséget vásárlást követően fogom megadni a számlaszámmal együtt. Ha tudni szeretnéd előre mennyi a postaköltség, kérlek érdeklődj a vásárlás előtt belső üzenetben, hogy ebből később ne legyen félreértés. A 2017.január elsejei változásokat követően ami korábban ajánlott levélként feladható volt, azt most már csak posta csomagként vagy postán maradó küldeményként lehet feladni, ezért MINDEN ESETBEN a vásárló számára legkedvezőbb postaköltséget fogom megírni.

Termékgarancia: a kézhezvételtől számított egy hét (kivétel ez alól, ha az adott esemény (esküvő, lánybúcsú, keresztelő stb) időpontja egy héten belül van, mert akkor csak cseregaranciát tudok vállalni egy héten belül, visszavásárlást nem).
Visszavásárlás esetén CSAK A VÉTELÁR KERÜL VISSZAUTALÁSRA, A POSTAKÖLTSÉG NEM!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Futárszolgálat utánvéttel 1 390 Ft 1 390 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 190 Ft 1 190 Ft
Postán maradó előre utalással ajánlott küldemény 685 Ft 685 Ft
Postán maradó előre utalással ajánlott elsőbbségi küldemény 795 Ft 795 Ft

Szatén rózsás, strasszos gyűrűpárna, kicsi alkotója: heidy3

heidy3
Kedves Vásárló!

Köszöntelek az oldalamon. Zsákné Mészáros Hajnalka vagyok és ha esküvőre készülsz szívből gratulálok a közelgő esemény alkalmából!

Ez egy olyan nap ez ember életében, ami örök emlék marad, így mindennek tökéletesnek kell lenni. Ezért vagyok itt, hogy az álmok valósággá válhassanak.

Elsősorban esküvői kiegészítők varrásával, készítésével foglalkozom, és ez számomra nem csupán munka, több annál!

Hiszek a szerelem erejében és abban, hogy ha két ember úgy dönt, hogy együtt szeretnék leélni az életüket és ezt házzasságkötéssel is meg kívánják erősíteni, akkor a nagy eseményre való készülődést fontos, hogy olyan szolgáltatók támogatásával tegyék, akik mindenben a segítségükre tudnak lenni!

Termékeim igényes, egyedi, magyar kézműves alkotások. 

A kiegészítőknél általában az egyszerűségre törekszem, mert hiszem, hogy az egyszerű is lehet szép és ahogy a mondás is tartja: a kevesebb néha több.

Ha valami megtetszik, de más színben, méretben szeretnék, az is megoldható néhány kiegészítőnél! Egyedi elképzeléseket is megvalósítok nagyon kedvező áron!

Jó nézelődést és kellemes készülődést a nagy napra! :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: