Ezt a babámat egy David Bowie zeneszám ihlette. Így azután kapta a nevét: Lady Stardust. Puha, könnyű, rózsaszín "bőrű" textilbaba. Haj...

kézműves termék, készítette: civikitrom
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: pamutvászon, műhaj, textilfilc, kötőfonal, tüll, zsinór, filc, szalag, hurkolt textilia
technika: baba-és bábkészítés, varrás

Textilbaba


   
   

Textilbaba leírása

késztermék, azonnal szállítható

Ezt a babámat egy David Bowie zeneszám ihlette. Így azután kapta a nevét: Lady Stardust. Puha, könnyű, rózsaszín "bőrű" textilbaba. Haja hosszú, fekete, kiwizöld tincsekkel,
"valódi" műhaj, varrott (nem ragasztott). Szemeit textílfilccel festettem. Az arcát Susanne Woolcott grafikái inspirálták. Ruhái is nevéhez méltóan csillagosak: éjfekete tüllszoknya rávarrt apró csillagflitterekkel,, arany cillagos balett cipő, színes csíkos harisnya, sötétzöld kötött top, kék kiskabát, hátán rávarrt csillaggal. Nem öltöztethető, a ruhák nem levehetőek. 35 cm magas. Van egy arany holdpárnája. Zöld pöttyös karton dobozban szállítom, amit kifejezetten számára készítettem. Egyedi darab (több ugyanilyen nem készül)!

Textilbaba jellemzői

kézműves termék, készítette: civikitrom
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3489648

feltöltve
2019. augusztus 16.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Textilbaba szállítása

Személyes átvétel megoldható Budapest területén (preferált XIX. IX, X.kerületek), előre egyeztetett helyen és időpontban.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Foxpost csomagautomata 1 190 Ft 1 390 Ft

Textilbaba alkotója: civikitrom

civikitrom
A szabó-Molnár és kicsi fia, Manó közös projektjei. Manó olyan ötleteket szállít, mint a dinócsalád Tirexházi Kedd családfővel, valamint teszteli a kész játékokat. Az anyaszabó dolga a kivitelezés, fejlesztés, emellett persze akadnak saját ötletei is, például a "Mesterségem Címere". Küldetésük az újrahasznosítás, ennek szellemében készülnek a játékok, és csomagolásuk is.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: