"Álom csokor" - az örök álmodozóknak :)

“Dream bouquet” - Álom csokor Különleges, egyedi “real touch” hosszított hercegnői kézicsokor mely a menyasszonyok kezében szinte élet...vagy
Felhasználó fotó
{{user.name}}
{{user.email}}
Másik e-mail használata
Fizetési és szállítási mód
Bejelentkezés vagy regisztráció
{{ errors.invalidEmailMsg }} Folytatás
Regisztráció
Szállítási adatok
{{ errorMessage('name') }}
{{ errorMessage('email') }}
{{ errorMessage('user_name') }}
{{ errorMessage('password') }}
{{ errorMessage('password2') }}
{{ errorMessage('phone_number') }}
Szállítási cím
{{ errorMessage('country') }}
{{ errorMessage('zip_code') }}
{{ errorMessage('city') }}
{{ errorMessage('house_number') }}
{{ errorMessage('contract') }}
{{ errorMessage('captcha') }}
Jelentkezz be
{{ errors.loginErrorMsg }}
Belépés
Hiba történt a szállítási adatok lekérdezése közben! Hálózati hiba történt, kérjük próbáld újra!
Összesen
Termék ára: {{ product.price }} Ft
Szállítási költség: {{ postagePrice }} Ft
Teljes összeg: {{ totalPrice }} Ft
{{ errors.missingPostageError }}


A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
{{ errors.checkoutErrorMsg }}

"Álom csokor" - az örök álmodozóknak :)


   
   

"Álom csokor" - az örök álmodozóknak :) leírása

késztermék, azonnal szállítható

“Dream bouquet” - Álom csokor

Különleges, egyedi “real touch” hosszított hercegnői kézicsokor mely a menyasszonyok kezében szinte életre kel.
A “real touch” virágoknak köszönhetően rendkívül élethű látványt és érzetet nyújt.
A pink színű pillangó orchideák “szárnyai” között apró puncs színű habrózsák és pink és kiwi színű mini flamingók hajladoznak. Erdei páfrány és hártyázott natúr levelek dúsítják a leomló csokrétát. Organza pink masnik és pici műgyanta rózsák, strasszok teszik ünnepélyessé, alkalmivá. Gyönyörűséget és bájt kelt megjelenésével. A csokor markolatát szatén szalag borítja, alulról pedig finom tüll díszíti.

Üzenete: Mellettem királynő leszel!

hosszúsága: 50cm
szélesség: 30 cm
magasság: 27 cm

"Álom csokor" - az örök álmodozóknak :) jellemzői

kézműves termék, készítette: RoyalRose
késztermék, azonnal szállítható

technikatermékkód
3622694

feltöltve
2020. január 8.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

"Álom csokor" - az örök álmodozóknak :) szállítása

Az Ön által választott terméket a GLS Futárszolgálattal szállítjuk házhoz díjmentesen.
A megvásárolt dekorációnk értékét készpénzes utánvéttel egyenlítheti ki a termék átvételekor.


Az általunk készített tartós virágkompozíciók kézzel készült egyedi termékek, melyek mesterségesen előállított virágokból, szárított virágokból és tartósított natúr, festett termésekből, növényrészekből és egyéb dekorációs kiegészítőkből készülnek.

A felhasznált anyagok gyúlékonyak, könnyen éghetőek , ezért tájékoztatjuk, hogy azok a termékek, melyek gyertyát tartalmaznak – különös tekintettel a téli ünnepek alkalmával használatos dekorációkra pl: adventi koszorú, karácsonyi asztaldísz – elsősorban dekorációs jelleggel bírnak. Amennyiben meggyújtja a termékben elhelyezett gyertyát, azt fokozott, folyamatos felügyelet mellett, saját felelősségére használja.

A virágdekorációkat száraz, időjárástól, napfénytől és fizikai hatástól mentes, védett helyen helyezzük el. Így színüket, formájukat, állagukat tovább megtartják. Felhívjuk figyelmét, hogy az időjárás viszontagságainak kitett virágkompozíciók nagyban vesztenek állaguk, formájuk épségéből, színük telítettségéből. Dekorációink nem UV állóak.
Továbbá ütés, rázás és egyéb fizikai erőkifejtés hatására a virágkompozíció rögzített elemei meglazulhatnak, törhetnek, kieshetnek. Virágdíszeink ragasztással és tűzéssel készülnek, ezért mérsékelten időjárás állóak.

Portalanításuk száraz, vagy enyhén nedves ruhával, szájjal történő fújással vagy esetleg hajszárító használatával történhet. A portalanítást praktikus a szabadban végezni. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben virágkompozícióját erősen nedves ruhával, vagy esetleg vízsugárral tisztítja, előfordulhat, hogy a festett száraz virágok és termések színeiket ereszthetik, valamint a rögzítéshez használt ragasztó elengedhet. Előfordulhat, hogy a kioldó festék beszínezheti a környezetükben található más anyagokat. A Vásárló által okozott nem rendeltetésszerű használatért kizárólag a Vásárló felelős. Az ebből eredő károkért felelősséget, kártérítést, cserét, javítást nem vállalunk. Kérjük, hogy a tulajdonában lévő virágdekorációt a „jó gazda gondosságával” óvja és tisztítsa.
A Vásárló hibás teljesítés esetén a kézműves termék készítőjével szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Ptk. szabályai szerint.

Vásárló az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: kérhet kijavítást, kicserélést, árleszállítást, elállást, valamint vételár visszatérítési igényt kérhet az új Ptk. 6:159. § (2) bekezdése rendelkezése alapján kivéve, ha az ezek közül a Vásárló által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozásunk számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Tájékoztatjuk, hogy az egyedi vásárlói rendelésre készített termékek esetén nem áll módunkban „kicserélést” alkalmazni.

Vásárló köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a vásárlástól számított egy éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Vásárló igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a vállalkozásunk nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Vásárló köteles bizonyítani, hogy az általa felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
0 Ft 0 Ft

"Álom csokor" - az örök álmodozóknak :) alkotója: RoyalRose

Szeretettel üdvözölöm !

Maradandó virágkötészeti alkotásaim mind-mind egyedi és különleges darab, melyet a természet formái, színei ihlettek. Álmaim megvalósításához a közel 30 éves virágkötészeti és dekoratőri szakmai tapasztalat mellett az alkotói szeretet, nagyfokú kreativitás is hozzájárult.
Közel 5 éve tértem át az élő virágokról a mesterkélt, természetazonos művirágok használatára, velük való alkotásra. S bár az élő virágok valóban gyönyörűek, utánozhatatlanok sajnos nem maradandóak. Alkotásaim gyors mulandóságát elkerülvén váltottam "alkotói alapanyagot".
Alkotásaimra jellemző az aprólékos kidolgozás, harmónia, egyedi forma és színvilág.
Minden virágdekoráció valóban egyedi, mert csupán egy darabot készítek belőlük.
Tartós, hervadhatatlan virágdíszeim megtölthetik varázslattal otthona üres tereit, ajándékként boldogsággal töltheti el szeretteit, legyen szó egy vidám ajtódíszről, ünnepi eleganciát megkövetelő asztaldíszről, vagy egy örök menyasszonyi csokorról.

Szeretettel Önnek ajánlva :)

Hadházi Tünde

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek