:)

kézműves termék, készítette: fngy
anyaga: karneol, cédrusfa
technika: ékszerkészítés, famegmunkálás

Karneol és cédrusfa fülbevaló


   
   

Karneol és cédrusfa fülbevaló leírása

:)

Karneol és cédrusfa fülbevaló jellemzői

kézműves termék, készítette: fngy
anyag/összetevőszínek

termékkód
3499994

feltöltve
2019. augusztus 26.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Karneol és cédrusfa fülbevaló szállítása

Minden ékszeremnek egyedi súlya van, így több darab vásárlása esetén, azokat pontosan lemérve tudom csak megmondani, hogy melyik postai intervallumba esik bele és e szerint szabni meg a postaköltséget.
A fa időnként ápolásra szorul, így mellékelek paraffinolajat az ékszerekhez, de gyógyszertárban könnyen és kedvező áron lehet beszerezni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 990 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 600 Ft 990 Ft
postán maradó 685 Ft 685 Ft
Foxpost 699 Ft 699 Ft

Karneol és cédrusfa fülbevaló alkotója: fngy

fngy
Kedves Látogató!

Gyönyörű helyre születtem. A Bükkben nőttem fel. A természet adta szépségek kiskoromtól hatottak rám. Ezért közel állnak hozzám a természetes anyagok.
Fontosnak tartom, hogy olyan dolgok vegyenek körül minket, ami minket reprezentál.
Termékeim nem tömegcikkek, nem sorozat gyártottak. Egyediek, pont azért, hogy valakit megszólítson, aki nagyon a sajátjának érzi, és ezért nem csak rövid időre veszi magára, ahogy a divat diktálja, hanem kedves kiegészítője legyen, ami szolgálja életét, amíg tart.
A műanyagok elterjedése ellenére sem veszít jelentőségéből a nemes szépségű faanyag. Környezetbarát anyag lévén nem csak jól néz ki, hanem felesleges hulladék sem keletkezik a belőle előállított tárgyak készítése során.
Van, hogy egy darabot hetekig nézegetek, mire egyszer csak bevillan az összkép, míg van amit már úgy veszek a kezembe, hogy előttem a képe, hogyan fog kinézni.
Amikor megtalálok egy fát látom rajta, hogy nagyon érdekes és izgatottan várom, hogy neki láthassak a megmunkálásának. Nagyon izgalmas és feltöltő tevékenység számomra az alkotás.
Mivel a természetes anyagokat részesítem előnyben, így nálam olyan termékeket találhatsz, ami pamut, len, kender, fa...stb. készül. Olyat kínálok, amit saját magam is szívesen hordanék, viselnék, használnék. Szeretek újrahasznosítani, ezért régi tárgyakat más formában, újraálmodva visszahozni az életünkbe, megmenteni, azt ami szép...csak kicsit feledésbe merült. Szeretném, ha másokat is megörvendeztethetnék szép, különleges, egyedi darabokkal.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: