A szett japán gyöngyből fűzött ékszer. Színe: pasztell barack, arany és lüszteres (színjátszóan megcsillanó) fehér. Ha más színben sze...

népművész termék, készítette: Katyi
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: fém, üveg-gyöngy, bőrvarró cérna
technika: gyöngyfűzés, gyöngyhímzés

Pasztell fülbevaló - gyűrű szett


   
   

Pasztell fülbevaló - gyűrű szett leírása

késztermék, azonnal szállítható

A szett japán gyöngyből fűzött ékszer.
Színe: pasztell barack, arany és lüszteres (színjátszóan megcsillanó) fehér. Ha más színben szeretnéd, természetesen megoldható!
A fülbevaló mérete 12x15 mm. A gyűrű 12 mm széles, bősége kívánt méretre készül.
Kívánságra kiegészíthető karkötővel, medállal.

Pasztell fülbevaló - gyűrű szett jellemzői

népművész termék, készítette: Katyi
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3027320

feltöltve
2019. augusztus 28.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Pasztell fülbevaló - gyűrű szett szállítása

Mivel nagyon törékeny tárgyat küldök, igyekszem úgy csomagolni, hogy ne sérülhessen. Ha mégis eltörne a szállítás során, akkor küldd el a fotót a törött tojásról, és saját költségemen pótolom.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 950 Ft 950 Ft
Postai küldemény utánvéttel 1 200 Ft 1 200 Ft

Pasztell fülbevaló - gyűrű szett alkotója: Katyi

Katyi
Népi kézművesség a hobbim már régóta. A hímes tojás készítése áll hozzám legközelebb, de érdekel a szalmafonás és a mézeskalács is. Kipróbáltam ezen kívül jó-pár mesterséget: gyertyamártást, nemezelést, agyagozást de a tűzzománcot, foltvarrást, gyöngyfűzést is.
A boltomban elsősorban saját kísérletezésű technikával készült áttört libatojásokat kínálok és hagyományos írott tojásokat. Áttört libatojásaim készítésénél nem használok semmilyen "erőszakos eszközt", csak természetes anyagok dolgoznak: a tojáshéj, méhviasz, sav, lúg kémiai reakciójából születik a csodás, leheletfinom alkotás. Tojásaim mintáját nem csak a lyukak adják, hanem plasztikus felületekkel együtt alkotnak egységet.
Különleges, egyedi ajándék nem csak húsvét idején, de baráti látogatások alkalmával, vagy "köszönöm" ajándékként. Szívesen fogadják külföldi vendégek emlékül.
Tevékenységem bővült a gyöngyfűzéssel. Leginkább japán gyöngyből peyote technikával fűzök különböző ékszereket: karkötőt, gyűrűt, fülbevalót, medált, nyakéket.

Az itt bemutatott termékeim csak töredéke annak, amit kínálok. Az az elvem, hogy a kevesebb néha több! Igyekszem mindig frissíteni a kínálatot, ezért nézz be hozzám gyakran!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek