K414 – Angyal Mérete: 16,5*23,5 160 oldal „Amikor szabad kezet kapok egy-egy könyv tervezésére, akkor a fejemben lévő (“úgy szeretném,...

kézműves termék, készítette: fehervaribalazs
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: könyvkötővászon, akrilfesték, lakk, selyemszatén, oromszegő, papír, ragasztó, patina, cérna
technika: festészet, könyvkötés

Angyal


   
   

Angyal leírása

késztermék, azonnal szállítható

K414 – Angyal
Mérete: 16,5*23,5
160 oldal

„Amikor szabad kezet kapok egy-egy könyv tervezésére, akkor a fejemben lévő (“úgy szeretném, ha készítenénk egy ... témájú könyvet”) listáról választok.
Ahogy megfogtam az előkészített könyvtestet, akkor rögtön éreztem, hogy most az angyal téma következik. Rögtön tudtam, hogy milyen típusú angyalt szeretnék.

Utazásaink során számos angyalos emlékkel gazdagodtam, melyek közül kettőt mindenképpen megemlítenék: Lavagne-ban a régi temetőben sétálva gyönyörűbbnél gyönyörűbb angyalábrázolásokat láttunk, Santorinin egy galériában annyira megérintett egy angyalos festmény, hogy egyik-pillanatról a másikra ömleni kezdtek a könnyeim...
Nem tudom, hogy a hitrendszeremhez kapcsolódik ez a típusú érzékenység, vagy az adott pillanathoz, a felgyülemlett érzésekhez, esetleg valami máshoz. Eddig sem kerestem az okát, ezután is tényként kezelem ezt a típusú érintettséget.

Réges-régen a Pinteresten láttam rengeteg képet egy franciaországi temetőben lévő angyalszoborról. Magával ragadott a belőle áradó erő, szeretet, hit, a lágyság-keménység oly speciális elegye, mely lelket adott a kődarabnak. Ez a szobor az ihletője ennek a könyvünknek.

Az akrilfesték sok-sok árnyalatát kikevertem a palettán, mire sikerült az áhított színeket megtalálni. Nem sokszor történik meg, de most kifejezetten szerettem volna, ha a könyv barna lapjai tovább erősítenék a képet. A krémszínű szatén könyvjelző egy olyan árnyalat, mely több helyen megjelenik a képen. Oromszegőnek egy olyan fényes, speciális oromszegőt választottam, mely pasztell krém- és mogyorószínével csodálatosan kiegészíti az összképet.”

A könyv borítója egy kifejezetten natúr színvilágú vászon, melynek struktúrája, erős mivolta, színvilága keretbe foglalja a könyv táblájára festett képet.
A képet magasfényű, kemény lakkal kentük le és ekkor mutatta meg igazi mélységét és árnyalatainak sokféleségét.
Hagyományos könyvkötészeti módszerrel készült, cérnára fűzött, gömbölyített a gerince - a tartósság és a könnyebb használhatóság érdekében.

Ez a könyv terápiás könyvnek, titokkönyvnek, emlékkönyvnek, családi történetek őrzőjének, útikönyvnek, ajándéknak kiváló választás, tekintettel arra, hogy valami olyan megfogalmazhatatlan csodás dolog árad belőle, ami egészen biztosan segíteni fogja majdani tulajdonosát.

Budapest területén a személyes átvétel megoldható és ingyenes. Igény esetén vidékre a posta mindenkori árszabásának figyelembevételével, csomagként küldjük.

Angyal jellemzői

kézműves termék, készítette: fehervaribalazs
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3652289

feltöltve
2020. február 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Angyal szállítása

Kedves Vásárló!

Budapesten - előre egyeztetett helyszínen és időpontban - ingyenes a személyes átvétel.
Elsődlegesen a központi részeket, a metrók vonalát ajánljuk találkozási pontként.

A portékánkat papírtasakba csomagoljuk - a védelme és a könnyebb megtekinthetőség érdekében.

Amennyiben a vásárlásról számlát szeretne - nem pedig nyugtát - kérjük, hogy azt jelezze a pontos adatok feltüntetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft

Angyal alkotója: fehervaribalazs

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek