Tulipános szív életfa - a hűség jelképe

K418 – Tulipános szív életfa – a hűség jelképe Méret: 11,5*15,3 cm 200 oldal „A fa, mint világtengely a mitikus világképek egyik leggy...

kézműves termék, készítette: fehervaribalazs
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: könyvkötővászon, papír, cérna, oromszegő, ragasztó, gázsi, akrilfesték, magasfényű lakk
technika: festészet, könyvkötés

Tulipános szív életfa - a hűség jelképe


   
   

Tulipános szív életfa - a hűség jelképe leírása

késztermék, azonnal szállítható

K418 – Tulipános szív életfa – a hűség jelképe
Méret: 11,5*15,3 cm
200 oldal

„A fa, mint világtengely a mitikus világképek egyik leggyakoribb motívuma; elnevezése: világfa, kozmikus fa, életfa, amelynek növekedése a kozmosz, a világrend kiteljesedését fejezi ki. Mivel gyökereivel a földbe hatol, törzsével a földi, ágaival az égi szférában él, a világ vertikális egységeinek összekapcsolója; az alvilág, a földi és az égi világ közti kommunikációt teszi lehetővé. A szellemvilágba, az isteni szférába emelkedés útját; az ezoterikus tudás, a gnózis elérését fejezi ki. A földi világ szakrális középpontja, a hármas kozmikus rendszer alappillére. A föld mélyén, a világ közepében gyökerezik. Kapcsolatban áll az ősi vizekkel, és belenő az idő világába, gyűrűket fejlesztve, hogy kinyilvánítsa korát; ágai viszont elérik a mennyet, az örökkévalóságot, így bejáratként szolgál a szoláris hatalomhoz. A világrend tér- és időbeli tagoltságát reprezentálja.”

Az ősi időkből származó jelkép egy hagyományos magyar motívumát választottuk könyvünk elejére: a tulipános szív életfát, mely a hűség jelképe is. A képet a könyvtáblára festettük, akril festékkel. A fekete háttérből „kiemelkedik” a motívum, melyet magasfényű, kemény lakkal kentük le és ekkor mutatta meg igazi mélységét és árnyalatainak sokféleségét.

A csillogó képhez egy olyan különleges vízkék-acélszürke árnyalatú könyvkötővásznat választottunk, mely még karakteresebbé teszi a könyvet. A hófehér lapokhoz a vászonhoz passzoló törtfehér árnyalatú oromszegőt és a motívumon megcsillanó fény színét visszaidéző ezüstszürke selyemszatén könyvjelzőt választottunk.

Hagyományos könyvkötészeti módszerrel készült, cérnára fűzött, gömbölyített a gerince - a tartósság és a könnyebb használhatóság érdekében.

Ez a könyv terápiás könyvnek, titokkönyvnek, emlékkönyvnek, családi történetek őrzőjének, útikönyvnek, esküvői ajándéknak kiváló választás.

Budapest területén a személyes átvétel megoldható és ingyenes. Igény esetén vidékre a posta mindenkori árszabásának figyelembevételével, csomagként küldjük.

Tulipános szív életfa - a hűség jelképe jellemzői

kézműves termék, készítette: fehervaribalazs
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3652288

feltöltve
2020. február 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Tulipános szív életfa - a hűség jelképe szállítása

Kedves Vásárló!

Budapesten - előre egyeztetett helyszínen és időpontban - ingyenes a személyes átvétel.
Elsődlegesen a központi részeket, a metrók vonalát ajánljuk találkozási pontként.

A portékánkat papírtasakba csomagoljuk - a védelme és a könnyebb megtekinthetőség érdekében.

Amennyiben a vásárlásról számlát szeretne - nem pedig nyugtát - kérjük, hogy azt jelezze a pontos adatok feltüntetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft

Tulipános szív életfa - a hűség jelképe alkotója: fehervaribalazs

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek