Loft, ipari retró, steam punk fali lámpa sárgarézből

A többi általam gyártott egyedi lámpához hasonlóan, ez az ipari retró fali lámpa teljes egészében kézi munkával készült. Azoknak aján...

kézműves termék, készítette: Larry35
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: sárgaréz, vörösfenyő
technika: famegmunkálás, fémmegmunkálás

Loft, ipari retró, steam punk fali lámpa sárgarézből


   
   

Loft, ipari retró, steam punk fali lámpa sárgarézből leírása

késztermék, azonnal szállítható


A többi általam gyártott egyedi lámpához hasonlóan, ez az ipari retró fali lámpa teljes egészében kézi munkával készült. Azoknak ajánlom akik a szeretik az extravagáns különleges hangulatvilágításokat.
A lámpatest a fali tartót kivéve( vörösfenyő) teljes egészében tömör sárgaréz felhasználásával ( nem festett), kézimunkával készült. Hamarosan por szórt matt fekete verzióban is elérhető lesz

Tekintettel arra hogy a termék, saját gyártású állandó készleten pár pár mintadarab áll rendelkezésre nagyobb rendelés, illetve egyedi igények esetén a termék legyártásának átfutási ideje van, annak ellenére, hogy az alapanyagok nagy része állandó készlettel rendelkezésre áll. Nagyobb tétel esetén ez az idő a mennyiség függvényében növekedhet. Rendeléskor ezeket kérem figyelembe venni.

A Hirdetésben megadott alapkiépítésű lámpa jellemzői :
lámpatest:600*120 mm
anyaga: sárgaréz, antikolt vörösfenyő
tápfeszültség: 220V
izzó: 40W retró Edison T300
kapcsoló:a sárgaréz izzófoglalatba integrálva vagy anélkül. lásd fotók
vezeték : igény szerint a beépítéshez igazítva

Lehetőségeimhez mérten, bizonyos keretek között egyedi elképzelések megvalósítására is nyitott vagyok.
A termékeim személyesen, postán, ill. futár révén vehetőek át.

Loft, ipari retró, steam punk fali lámpa sárgarézből jellemzői

kézműves termék, készítette: Larry35
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3506461

feltöltve
2019. augusztus 29.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Loft, ipari retró, steam punk fali lámpa sárgarézből szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft

Loft, ipari retró, steam punk fali lámpa sárgarézből alkotója: Larry35

Larry35
Gyermekkorom óta különös vonzalom fűz a lámpák és egyéb világító eszközökhöz. A fény központi szerepet játszik az életemben, meghatározza viszonyulásomat a dolgokhoz, helyzetkehez, erőteljesen befolyásolja a hangulatom. A közeli barátaim a fény gyermekének hívnak. Ha belépek valahova az első benyomásaimat mindig a helység megvilágítása alapján kapom, figyelmemet először mindig a világító eszközök kötik le. Kifejezetten rosszul érzem magam, ha nem megfelelőek a fényviszonyok. Az otthonunk kialakításakor is központi szerepet kapott a világítás. A feleségem szerint kissé túlzásba is vittem a dolgot. Sokszor úgy érzem, hogy az én feladatom, fényt vinni a sötétbe mind a gyakorlatban, mind pedig szellemi síkon. Érdekes, hogy ez a vonzalom az anyai nagyapámban is meg volt. Ő is állandóan lámpákat tervezett és készített elsősorban fémből kovácsolással, de készített fából és szinte minden elérhető anyagból. Valószínűleg az ehhez társuló kézügyességem, és késztetésem is tőle származik. A múltan elsősorban minimalista és modern eszközöket terveztem, készítettem fémből a LED technológia ötvözésével, melyet előszeretettel használok a munkáim során. Manapság, egy Távol- keleti utazást követően érdeklődésem a keleti stílus, és a bambusz mint alapanyag felé fordult. Ez a jelenlegi munkáimban is erőteljes tükröződik. Hogy mit hoz számomra a jövő? Több fényt és lámpát. Abban biztos vagyok :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: