K421 – Nomád nap Méret: 16,5*23,5 176 oldal Sok hagyományos, ősi motívummal, szimbólummal díszítettük már könyveinket. Szerettem volna...

kézműves termék, készítette: fehervaribalazs
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: akrilfesték, magasfényű lakk, cérna, papír, könyvkötővászon, ragasztó, selyemszatén, oromszegő, gázsi
technika: festészet, könyvkötés

Nomád nap   
   

Nomád nap leírása

késztermék, azonnal szállítható

K421 – Nomád nap
Méret: 16,5*23,5
176 oldal

Sok hagyományos, ősi motívummal, szimbólummal díszítettük már könyveinket. Szerettem volna, ha a Nap, mint motívum nem csak puhafedeles könyveinkre kerülne rá rajzként, ezért a művészi könyveinket ezzel a témával is gazdagítjuk.

„A Nap a Naprendszer központja, a Földhöz legközelebb eső csillag. A fény és melegség égiteste, az élet forrása. Aktív őselem, maszkulin princípium; a kozmikus értelem és az igazság egyetemes szimbóluma. Látszólagos Föld körüli útja az élet, a halál és az újjászületés jelképévé avatta. Halhatatlan égitest: minden reggel felkel és minden este alászáll.”

A könyv elejére választott ősi nomád napszimbólum motívum, mint az ellentétes erők egyensúlyának a jelképe a könyvtáblára – akrilfestékkel – festett kép. A háttere sok-sok földszínből áll össze, az aranyos csillogás keveredik a narancs, a vörös, a barna árnyalataival. A motívum sok árnyalatból áll össze, melyet az árnyékolással igyekeztünk térbeli hatásúvá varázsolni.
A képet kemény lakkal kentük le és ekkor mutatta meg igazi mélységét és árnyalatainak sokféleségét.

A csillogó képhez egy olyan kicsit csillogó mélybordó árnyalatú könyvkötővásznat választottunk, mely még karakteresebbé teszi a könyvet. A nátronbarna lapokhoz a képhez passzoló fényes bordó árnyalatú oromszegőt és aranyos mogyoró árnyalatú selyemszatén könyvjelzőt választottunk.

Hagyományos könyvkötészeti módszerrel készült, cérnára fűzött, gömbölyített a gerince - a tartósság és a könnyebb használhatóság érdekében.

Ez a könyv terápiás könyvnek, titokkönyvnek, emlékkönyvnek, családi történetek őrzőjének, útikönyvnek, ajándéknak kiváló választás.

Budapest területén a személyes átvétel megoldható és ingyenes. Igény esetén vidékre a posta mindenkori árszabásának figyelembevételével, csomagként küldjük.

Nomád nap jellemzői

kézműves termék, készítette: fehervaribalazs
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3652286

feltöltve
2020. február 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Nomád nap szállítása

Kedves Vásárló!

Budapesten - előre egyeztetett helyszínen és időpontban - ingyenes a személyes átvétel.
Elsődlegesen a központi részeket, a metrók vonalát ajánljuk találkozási pontként.

A portékánkat papírtasakba csomagoljuk - a védelme és a könnyebb megtekinthetőség érdekében.

Amennyiben a vásárlásról számlát szeretne - nem pedig nyugtát - kérjük, hogy azt jelezze a pontos adatok feltüntetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft

Nomád nap alkotója: fehervaribalazs

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: