Virágos kötény
A sütés- főzés nagyon jó móka, sokat is tanulhatnak közben a kisgyerekek, de valljuk be, bizony, sok maszattal jár!
A legnehezebb fela...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: 100% pamut
technika: zsugorka
Virágos kötény leírása
A sütés- főzés nagyon jó móka, sokat is tanulhatnak közben a kisgyerekek, de valljuk be, bizony, sok maszattal jár!
A legnehezebb feladat lecserélni a gyerkőc ruháját, a fárasztó főzés- mosás- takarítás után.
Jól jön egy klasszikus, hasznos kis ruhadarab, ezúttal a 2-6 évesekre szabva.
Miért hasznos?
1. Védi a fröccsenő, szóródó, folyó, ragacsos foltoktól a kicsik ruháját.
2. Ha a helyzet úgy hozza, előke helyett is lehet használni a nagyobbacskáknál.
3. Mivel nem csak a derekánál, de a nyakánál sem fix méretű a pánt, így a gyerkőccel együtt nő. Állítsd a megfelelő hosszúságúra!
4. Anyaga 100% pamut.
5. Fiús és lányos kivitelben is készült.
Hossza: kb. 49 cm
Virágos kötény jellemzői
Virágos kötény szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 600 Ft | 600 Ft |
Virágos kötény alkotója: CSEPPeredo

Fürjesiné Ferencsik Ibolya vagyok, a Cseperedő gyerektextil megálmodója. A bizonyítványom szerint 1995-től vagyok varrónő, de valójában a "pályafutásom" jóval hamarabb kezdődött. Mivel édesanyám is varrónő, így már pici baba koromban is a varrógép zümmögésére aludtam el.
A kisded korból kinőve lelkes babázó kislánnyá váltam és rövidesen- anyukámat utánozva- ruhákat kezdtem varrni. Az első szárnypróbálgatásaimat rengeteg törött varrógéptű kísérte, de hamar belejöttem a varrásba. Terveztem, rajzoltam, varrtam, szárnyaló kreativitással, amit csak a Ruhaipari Szakközépiskola tudott megtörni...A nyári gyakorlati időt a nagyipari ruhagyárban hetekig gombfelvarrással vagy a kész ruhák kilógó szálait vagdalva töltöttem ( "szálaztam") . Ezek a néhai nagy varrodák mindig a következő szezonra varrtak, így nyáron, 35 fokos melegben, télikabátok közt, kiizzadtam az összes addigi szenvedélyem, amivel addig a varrás felé fordultam. Magyarul mondva elment a kedvem az egésztől....A munka agyzsibbasztóan unalmas és monoton volt, a gyakorlati idő pár hete végtelen rémálommá nyúlt....dehogy akartam én ebben dolgozni!
Tanító néninek tanultam, majd rajztanár lettem. Színtannal, színharmóniákkal, színdinamikával, formatervezéssel ismerkedtem, művészettörténetet tanultam, és festettem, rajzoltam sokat, szinte állandóan. Közben népi játszóház vezetői tanfolyamot végeztem, angolul tanultam és szerelembe estem a tűzzománccal (is). :-)
Aztán megszületett a kisfiam. A világom 180 fokos fordulattal hátra arcot csinált, én pedig visszapördültem a régi, jól ismert technikám a varrás felé- lévén, varrógépem van itthon!
( Édesanyám, bölcsen, vett nekem egyet, mikor elhagytam a szülői házat. )
Miközben a babánkra várakoztunk, lelkesen kutattam babakelengye, babaruhácskák, gyerekszobai textilek után. Sokkal az volt a bajom, hogy harsány színekkel, negédes figurákkal "rakták tele".( Én pedig azt szerettem volna, ha a kisfiam ragyog ki a termékből, nem pedig fordítva.) Igazából, valami személyeset szerettem volna, ami csak az Én Kisfiamnak készült, hordozva azt a mérhetetlen szeretetet, amit iránta érzünk.....háááát. ezt csak megvarrni lehet!
Ezért édesanyámmal megálmodtunk neki egy kelengyét- igazi kisfiúsat. ( Szükségem is volt az anyukám útmutatására, hiszen régen varrtam; ő pedig 40 éves szakmai múltjával rengeteg ötletet, igényes megoldási módszert mutatott. Lassan újra ráéreztem a kreatív, ötletgazdag varrás ízére, elfeledve a nagyipari tömeggyártás nyomasztó egyhangúságát.
Most már lelkesen kutatom a jó minőségű, gyönyörű textileket. Főként a 100 % pamutokra " vadászok". Kísérletezek a technikákkal, anyagokkal, formákkal. Figyelem a mai " módit", de szem előtt tartom a forma- funkció- kivitelezés számomra szent hármasát- vagyis egyik se legyen a másik kettő kárára.
No, de eleget írtam magamról, beszéljenek most már helyettem a textiljeim és egyéb termékeim. Bármi megtetszik, keress bátran, gondolkodjunk, ötleteljünk együtt, teremtsünk gyermekeinknek harmonikus környezetet!
Nézz szét, válogass, keress meg, kerekítsük együtt a CSEPpEREDŐ világát!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek