Zsolozsmáskönyv tok Krisztus szimbólumokkal

A tok a Jeromos társulat által kiadott kisméretű (11x17x4 cm) Bibliára vagy a papok, szerzetesek által használt négykötetes (Liturgia H...

kézműves termék, készítette: kelemenessster
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: kecske sevró bőr, sertés bélésbőr, kötészeti kartonok , len cérna, növényi cserzésű borjúbőr
technika: bőrművesség

Zsolozsmáskönyv tok Krisztus szimbólumokkal


   
   

Zsolozsmáskönyv tok Krisztus szimbólumokkal leírása

késztermék, azonnal szállítható

A tok a Jeromos társulat által kiadott kisméretű (11x17x4 cm) Bibliára vagy a papok, szerzetesek által használt négykötetes (Liturgia Horarum) zsolozsmáskönyvre is megfelelő méretű.
(Természetesen más méretben és színben is szívesen elkészítem: pl. a közepes méretű Szt István T. kiadásra 15300Ft-ért. )
Az alapanyag egyenletes, apró barkás felületű kecske sevró bőr .
A kemény fedelű tok bőr pánttal csukódik, így a könyv lapjait is megvédi és nem nyílik ki a táskában. Akár egy kis füzet, ceruza is elférhet a Biblia mellett.
Belül a tok sertés színbélés bőrrel bélelt, s a könyvet pántok tartják a tokban. Ezek közül elég az egyik alá bebújtatni a könyv fedelét.
A tok fedelét egyénileg tervezett domborított szimbólum díszíti, ami egészen személyre szabottá teszi az ajándékot. Gerince bordákkal díszített. Szegése kéttűs kézi varrással készült.

Zsolozsmáskönyv tok Krisztus szimbólumokkal jellemzői

kézműves termék, készítette: kelemenessster
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
3508856

feltöltve
2019. augusztus 30.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Zsolozsmáskönyv tok Krisztus szimbólumokkal szállítása

Mivel Budapest központjában lakom és dolgozom, elég gyakran tudom a megrendelt tárgyakat személyesen átadni. A személyes találkozás a legjobb garancia, de postán is szívesen küldök tárgyakat, így is sok örömet tudtam már szerezni.
A kiválasztott terméket minden esetben értékbiztosítással (MPL üzleti csomag vagy értéklevél) adom fel, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik. Nekem legjobbnak eddig a postán maradó MPL üzleti csomag bizonyult.
Webox-szal is küldtem már terméket, mert az a legolcsóbb, de nekem is körülményesebb és az átvétel sem volt kellemes élmény a vásárlónak.
A feltüntetett árak 27% áfát tartalmaznak, minden vásárlónak hivatalosan számlázunk.
Amennyiben a termékkel bármilyen minőségi gond merülne fel, kérem jelezze felém, megpróbálom orvosolni a problémát. (A bőr felkarcolódását vagy pl. tollal való összefirkását nem tudom javítani, de mással, pl. a varrásokkal nem szokott gond adódni. Ha mégis, akár évek múlva is szívesen megjavítom. Sőt, örülök, ha visszajelzéseket kapok tárgyaim további életéről, akkor is, ha valami nem vált be!)Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 1 860 Ft 1 860 Ft
Postai küldemény utánvéttel 2 260 Ft 2 260 Ft
Postán maradó, elsőbbségi, előre fizetéssel 1 435 Ft 1 435 Ft
Postán maradó, elsőbbségi, utánvéttel 1 835 Ft 1 835 Ft

Zsolozsmáskönyv tok Krisztus szimbólumokkal alkotója: kelemenessster

kelemenessster
Kelemen Eszter Klára bőrműves, a Szociális Testvérek Társasága katolikus szerzetesközösség örökfogadalmas tagja vagyok.

Gyermekkoromtól kezdve alkotok, a kézművesség és a népművészet, ill. a népművészet értékeit felhasználó iparművészet mindig is fontos része volt az életemnek. 2010-ben a Hagyományok Háza tanfolyamain Népi játék és kismesterségek oktatója és bőrműves szakképesítéseket szereztem. Rendszeresen zsüriztetek a Hagyományok Háza Népi Iparművészeti Zsürin., az országos pályázatokon eredményesen veszek részt (2010-ben és 2015-ben az Élő Népművészet pályázatonl bronz ill. arany oklevelet, 2012-ben az Országos Népi Mesterségek Művészete pályázaton nagydíjat nyertem, 2015-ben pedig megkaptam a népi iparművész címet is.
2015 nyarától a Hagyományok Háza Nyitott műhelyében is dolgozom.

Bőrből - felhasználva a különféle bőrök változatos tulajdonságait - legszívesebben használati tárgyakat készítek, amelyek szépségükkel és alkalmasságukkal örömtelivé tudják varázsolni mindennapi életünket. A kézműves technikának köszönhetően minden darab egyedi, gondosan kivitelezett és tartós. A bőr tartóssága olyan megmunkálást igényel, hogy ezek a tárgyak hosszú ideig szolgálhassák gazdáikat, legalább 5-10, de inkább 15-20 évig vagy még tovább is. A bőr anyaga öregedésében még szebbé, élőbbé válik, hozzá idomul használója kezéhez. A kézi varrás sokkal tartósabb, mint a gépi, hiszen a két szál vastag lenzsinór nem egymásba hurkolódik, hanem egymástól független két varrásként erősíti össze a darabokat.

Különösen is szívügyem az imádsághoz, liturgiához használt tárgyak készítése, hogy azok funkciójukhoz méltók, szépségükkel Isten szeretetét tükrözőek legyenek. A zsolozsmáskönyv-tokok, bibliatokok személyes szükségletből születtek. Magam is, közösségem tagjai is használjuk őket, és az évek során sikerült kitapasztalni, hogy melyik a legjobban használható, mindennap használt könyveinket leginkább megóvó megoldás.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: