K370 – Álmodozó Méret: 16*19,3 cm 288 oldal „Én hiszem, hogy egy új napban a váratlansága a szép. (...) Olyan nagyszerű felébredni egy...

kézműves termék, készítette: fehervaribalazs
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: akvarellpapír, akvarellfesték, művésztoll, cérna, papír, ragasztó, lenvászon, könyvjelzőszalag, oromszegő, fixálólakk
technika: festészet, könyvkötés

Álmodozó   
   

Álmodozó leírása

késztermék, azonnal szállítható

K370 – Álmodozó
Méret: 16*19,3 cm
288 oldal

„Én hiszem, hogy egy új napban a váratlansága a szép. (...) Olyan nagyszerű felébredni egy ilyen aranyló, gyönyörű reggelen, és felkelés előtt vagy tíz percig álmodozni arról a rengeteg csodálatos dologról, ami az est leszállta előtt velem történhet.” /Lucy Maud Montgomery/

Szeretünk álmodozni. Akkor minden lehetséges. Egy ilyen pillanatban született ez a könyvünk, melynek elejébe egy akvarell papírra, akvarellfestékkel festett kedves, mosolygós ábrándozó, álmodozó leányzó került, aki csodálatos nyugalmat áraszt magából.
A képet Fehérvári Balázs rajzolta és festette kifejezetten ehhez a könyvhöz. A színek és a kép védelme érdekében fixálólakk került a képre.

A natúr árnyalatú, különleges textúrájú lenvászon még inkább hozzájárul a könyv sajátságos megjelenéséhez. A könyv lapjai csodálatos barack árnyalatúak. A halvány ecrü árnyalatú előzék finom átmenetet képez a borító és a lapok közt.
Könyvjelzője fehér színű könyvjelzőszalag, oromszegője törtfehér árnyalatú.

Hagyományos könyvkötészeti módszerrel készült, cérnára fűzött, gömbölyített a gerince - a tartósság és a könnyebb használhatóság érdekében.

Ez a könyv terápiás könyvnek, titokkönyvnek, emlékkönyvnek, családi történetek őrzőjének, útikönyvnek, ajándéknak kiváló választás.

Budapest területén a személyes átvétel megoldható és ingyenes. Igény esetén vidékre a posta mindenkori árszabásának figyelembevételével, csomagként küldjük.

Álmodozó jellemzői

kézműves termék, készítette: fehervaribalazs
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3652283

feltöltve
2020. február 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Álmodozó szállítása

Kedves Vásárló!

Budapesten - előre egyeztetett helyszínen és időpontban - ingyenes a személyes átvétel.
Elsődlegesen a központi részeket, a metrók vonalát ajánljuk találkozási pontként.

A portékánkat papírtasakba csomagoljuk - a védelme és a könnyebb megtekinthetőség érdekében.

Amennyiben a vásárlásról számlát szeretne - nem pedig nyugtát - kérjük, hogy azt jelezze a pontos adatok feltüntetésével.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft

Álmodozó alkotója: fehervaribalazs

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: