14 darabos gyapjúfilc/gyurma szív dekorációk

Készítettem 14 db darab (1 garnitúra) gyapjúfilc (9db) és gyurma (5db) szív alakú dekorációt, melyet felhasználhatsz akár gyerekszobába...

kézműves termék, készítette: MonMonde
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: gyapjufilc, flíz, spárga szalag
technika: varrás, gyurma

14 darabos gyapjúfilc/gyurma szív dekorációk


   
   

14 darabos gyapjúfilc/gyurma szív dekorációk leírása

késztermék, azonnal szállítható

Készítettem 14 db darab (1 garnitúra) gyapjúfilc (9db) és gyurma (5db) szív alakú dekorációt, melyet felhasználhatsz akár gyerekszobába, ünnepi dekorációként karácsonykor, vagy pl. húsvétra barka díszként. Kisérőajándékként, vagy akár egy becsomagolt ajándéknál a kísérőkártya mellett is jól mutat.
A gyapjúfilc szíveket flíz anyaggal töltöttem. A gyurma szíveket pedig levegőre száradó gyurmából készítettem.
Méretük:
Gyapjufilc szív: 4,5x4,5 cm+ akasztó
Gyurma szív 5x5 cm+akasztó

14 darabos gyapjúfilc/gyurma szív dekorációk jellemzői

kézműves termék, készítette: MonMonde
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő

technika


színek

ajándék nekik

termékkód
3516420

feltöltve
2019. szeptember 2.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

14 darabos gyapjúfilc/gyurma szív dekorációk szállítása

Szállítási költség számításakor a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összeget számítom fel. Termékeim feltöltésekor megadott szállítási díjak, tájékoztató jellegűek.

Több termék vásárlása esetén:
Kérlek vedd figyelembe, hogy az alapértelmezett postaköltség alatt szereplő Több termék vásárlása esetén lévő rubrikába minden esetben egy termék vásárlása esetén megadott végösszeget adom meg, mivel több termék vásárlása esetén a szállítás díja a termékek pontos súlyától függ, amit nem ismerek előre. Amennyiben több terméket vásárolsz, leveled/csomagod összeállítása után értesítelek a szállítási költség pontos összegéről. Kérlek, csak ez után utald részemre a vételárat.

A leveleket/csomagokat minden esetben ajánlottam adom fel, amennyiben igényeled elsőbbségivel.
Utánvéttel nem postázok.

Postán maradó küldeményként is postázok (2 kg-ig van rá lehetőség), de ebben az esetben szükségem van annak a postának a pontos címére, számára, ahova kell küldemem a küldeményt, ill. ahova a vevő bemegy érte.
pl.: Budapest, 10. Posta Cím: 1102, Bp., Kőrösi Cs. stny. 5.
Ha a szállításnak ezt a módját választod, én a feladás után minden esetben elküldöm részedre a feladáskor kapott küldemény számát, azonban továbbiakban a vevő felelőssége az után érdeklődni, bizonyos határidőn belül (10 munkanap) a küldeményt átvenni. Az át nem vett küldeményeket 10 munkanap után vissza postázzák címemre. Kérlek vedd figyelembe, hogy többszöri postázást, csak a postaköltség ismételt kifizetése után tudom elindítani.
FONTOS!!! A küldeményt levélként adom fel, így értesítést nem fogsz kapni a Postától, neked kell a küldemény felől érdeklődnöd. Azonban segítségként, ha az általam elküldött küldeményazonosítot beírod a Magyar Posta KÜLDEMÉNY NYOMKÖVETÉS oldalán, akkor láthatod, hogy megérkezett-e a csomagod/leveled.

Személyes átvételre lehetőséged, Kőbánya Kispesten (KÖKI Terminál), ill. XVIII. kerületben Lőrinczi Piacnál, valamint a Sárkánycenternél van.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 685 Ft 685 Ft
Foxpost autómatába, előre utalással 799 Ft 799 Ft
Postán maradó, előre utalás után 685 Ft 685 Ft

14 darabos gyapjúfilc/gyurma szív dekorációk alkotója: MonMonde

MonMonde
Kedves Látogató/Vásárló!

Emese vagyok, két gyermek anyukája.
Mind a két nagymamám varrónő volt, így gyermekkorom óta körülvesz az egyedi alkotásokkal teli világ.
Hobbim a varrás, de más technikákat is szeretek felhasználni, azokat variálni (pl. gyöngyfűzés, kötés, horgolás, foltvarrás) egy-egy alkotásomnál. Szeretek tervezni, kísérletezni különböző anyagokkal. Kedvenc színeim a pasztell színek világa, ugyankkor gyermekeim teret nyitottak az élénkebb színek irányába is.

Minden termékemet szívvel lélekkel készítek. Kérlek vedd figyelembe, hogy egyedi termékeimet nem tudom ugyanabból az anyagból ismét elkészíteni, max. csak egy hasonló anyagból. Egy-egy alkotásom tervzésénél, méretezésénél fontos szempontom a postai szállítási költégek figyelembe vétele. Célom, hogy minőségi, igényes termék kerüljön hozzád, minnél kedvezőbb szállítási költéggel. Személyes átvételre is van lehetőséged a XVIII. kerület több pontján, Sárkánycenter, Lőrinczi piac, ill. KÖKI Terminálban.

Ha elkelt termékeim felkeltették érdeklődésedet, vagy esetleg kérdésed lenne egy adott termékkel kapcsolatban, jelentkezésedet szívesen várom belső üzenetben.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: