70*90-es Munkácsy vászonra akrillal és ragasztóval készített festmény melyen a piros elemek a térbe kidomborodnak, tehát 3d hatásúak a ...

képzőművész termék, készítette: Vyvy
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: munkácsy festővászon, ragasztó, akril festék
technika: festészet

Illúzió


   
   

Illúzió leírása

késztermék, azonnal szállítható

70*90-es Munkácsy vászonra akrillal és ragasztóval készített festmény melyen a piros elemek a térbe kidomborodnak, tehát 3d hatásúak a még illusztrisabb megjelenés érdekében.Egyéb méretekben is el tudom készíteni ha esetleg más méretben lenne rá igény.

Illúzió jellemzői

képzőművész termék, készítette: Vyvy
késztermék, azonnal szállítható

technika


színek

termékkód
3530975

feltöltve
2019. szeptember 23.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Illúzió szállítása

A képeket lehetőség van személyesen (Békéscsaba) , illetve futárszolgálat útján átvenni. A személyes átvétel természetesen díjtalan. A háztól házig szállítással vásárolt képek vételárának és a szállítás költségének beérkezése után rendelem a futárt. Az össze a rendszer által lett kalkulálva, nagyobb méret esetén nőhet a szállítási díj, de maximim 3e Ft. A képeket gondosan csomagolva adom át a futárszolgálatnak.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 2 000 Ft 3 000 Ft

Illúzió alkotója: Vyvy

Vyvy
Üdvözöllek!
2018 decemberében kezdtem hobbi céllal festeni feszített vászonra, akril festékkel. Gyakran alkalmazok egyéb anyagokat is a festékkel kombinálva, jellemzően a térbeli hatás kialakításának érdekében. Minden esetben lakkal zárom az alkotásokat mely ellenállóvá teszi a kép felületét a nedvességtől és a portól. Amikor egy kép elkészül rácsukom az ajtót majd reggel alig várom, hogy újra láthassam milyen is lett valójában. Hiszen alkotás közben oly sokáig nézem ugyan azt a felületet, hogy sokszor vakká válok közben.
Szeretek tájképet festeni, illetve modern absztrakt képeket melyeket belső vízióim ihletnek.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: