A manók, tündérek kedvelőinek.Egy nagy kagylócsigába bújt bele a hidegporcelánból készített manófiú.Akril bronzhatású bevonattal.Egyedi...

kézműves termék, készítette: Rielmese
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: hidegporcelán, kagyló, akril
technika: festett tárgyak, szobrászat

Kagyló Olívér


   
   

Kagyló Olívér leírása

késztermék, azonnal szállítható

A manók, tündérek kedvelőinek.Egy nagy kagylócsigába bújt bele a hidegporcelánból készített manófiú.Akril bronzhatású bevonattal.Egyedi darab.
súly:30 dkg
magassága:8cm
szélessége:9cm

Kagyló Olívér jellemzői

kézműves termék, készítette: Rielmese
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3531622

feltöltve
2019. szeptember 24.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Kagyló Olívér szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 500 Ft 1 500 Ft

Kagyló Olívér alkotója: Rielmese

Rielmese
Jó,hogy itt vagy!

Örülök,hogy benéztél a boltomba kedves látogató! Nem sokat fogok magamról beszélni,pusztán csak annyit,hogy felnőtteknek és gyerekeknek szóló mesevilágomat kínálom nektek.Szerepeltem már Tv-ben, az újrahasznosítással készülő termékeim bemutatkoztak..Volt már kiállításom,az az van is folyamatosan Szegeden.:)Minden mesetárgyam újrahasznosított alapanyagokból épül fel. Célom az is,hogy megmutassam ami másnak hulladék,az valójában még micsoda varázslatos alapanyag.Termékeim,általában fali díszek és lámpák is egyben.Az elalvástól félős ,kicsi gyermekekre gondoltam elsősorban amikor megszületett az első meserészletem! Nem mindegy mire alszanak el a kicsik, ezek a kis meserészletek szép álomba segíthetik őket! Minden részlete, saját ötlet és saját készítés!Tartok workshop előadást is,ahol megmutatom hogyan is,mennyi munkával készül el egy egy meselámpa.Igen sok munka van benne,de pont az egyedisége miatt értékesek a végére.Jó nézelődést,varázslatot,szívesen segítek ha csak kérdezel! A megjelölt szállítási díjak tájékoztató jellegűek, az aktuális csomag méretétől, súlyától függenek. Kérem, hogy utalás előtt minden esetben egyeztessünk a szállítás módjáról, díjazásáról, igyekszem rugalmasan alkalmazkodni s mindkét fél számára a legjobb megoldást megtalálni!
Postai úton történő szállításnál a mindenkori díjszabások az irányadóak. Kisebb termékeket tudok levélküldeményként postázni, nagyobbakat csak csomagként tudok feladni. A biztonságos szállítás érdekében buborékfóliába csomagolva, biztonságos, védett csomagolásban küldöm a megvásárolt terméket.

A vásárló igénye szerint a megjelölteken kívül egyéb szállítási mód is szóba jöhet (pl. futárszolgálat, csomagautomata, stb.) ezért is kérem, hogy minden esetben előzetesen egyeztessünk! szeretettel-Gabriella-Riel

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: