A lámpa teljesen újrahasznosított dolgokból készült,rá fogsz jönni miből ha megveszed????Biztonságos égővel ami a lámpa tartozéka! Műan...


Góthikus lámpa piros Elkelt!


   
   

Góthikus lámpa piros Elkelt! leírása

A lámpa teljesen újrahasznosított dolgokból készült,rá fogsz jönni miből ha megveszed????Biztonságos égővel ami a lámpa tartozéka! Műanyag búra csipke borítással,a talpazata egyedi, kézzel díszítve .Csodás fényt varázsol a sötétben! Méretek:magassága:34cmx20cmx12cm. Súlya kb 80dkg Rendelhető más színösszeállításban! Akár más színű csipkével.A lámpák sosem lesznek egyformák!

Góthikus lámpa piros Elkelt! jellemzői

kézműves termék, készítette: Rielmese
anyag/összetevőszínek

termékkód
3532232

feltöltve
2019. szeptember 25.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Góthikus lámpa piros Elkelt! szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 500 Ft 1 500 Ft

Góthikus lámpa piros Elkelt! alkotója: Rielmese

Rielmese
Jó,hogy itt vagy!

Örülök,hogy benéztél a boltomba kedves látogató! Nem sokat fogok magamról beszélni,pusztán csak annyit,hogy felnőtteknek és gyerekeknek szóló mesevilágomat kínálom nektek.Minden mesetárgyam újrahasznosított alapanyagokból épül fel. Célom az is,hogy megmutassam ami másnak hulladék,az valójában még micsoda varázslatos alapanyag.Termékeim,általában fali díszek és lámpák is egyben.Az elalvástól félős ,kicsi gyermekekre gondoltam elsősorban amikor megszületett az első meserészletem! Nem mindegy mire alszanak el a kicsik, ezek a kis meserészletek szép álomba segíthetik őket! Minden részlete, saját ötlet és saját készítés!Tartok workshop előadást is,ahol megmutatom hogyan is,mennyi munkával készül el egy egy meselámpa.Igen sok munka van benne,de pont az egyedisége miatt értékesek a végére.Jó nézelődést,varázslatot,szívesen segítek ha csak kérdezel! A megjelölt szállítási díjak tájékoztató jellegűek, az aktuális csomag méretétől, súlyától függenek. Kérem, hogy utalás előtt minden esetben egyeztessünk a szállítás módjáról, díjazásáról, igyekszem rugalmasan alkalmazkodni s mindkét fél számára a legjobb megoldást megtalálni!
Postai úton történő szállításnál a mindenkori díjszabások az irányadóak. Kisebb termékeket tudok levélküldeményként postázni, nagyobbakat csak csomagként tudok feladni. A biztonságos szállítás érdekében buborékfóliába csomagolva, biztonságos, védett csomagolásban küldöm a megvásárolt terméket.

A vásárló igénye szerint a megjelölteken kívül egyéb szállítási mód is szóba jöhet (pl. futárszolgálat, csomagautomata, stb.) ezért is kérem, hogy minden esetben előzetesen egyeztessünk! szeretettel-Gabriella-Riel

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek