Mini gömb mécses, mandala mintával. Méret: kb. 8cm Színei: arany kontúr, opál, indiai pink, arany csillám, sárga, ég kék, lime zöld....

kézműves termék, készítette: Betti
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: üveg méces, üvegfesték, kontúrpaszta
technika: festett tárgyak, gyertya-, mécseskészítés

Mini gömböcske


   
   

Mini gömböcske leírása

késztermék, azonnal szállítható

Mini gömb mécses, mandala mintával.

Méret: kb. 8cm

Színei: arany kontúr, opál, indiai pink, arany csillám, sárga, ég kék, lime zöld.

A mécses ki van égetve, vízálló, nem fakul, színeit megőrzi, mosogatható.

Mini gömböcske jellemzői

kézműves termék, készítette: Betti
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3650505

feltöltve
2020. február 11.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Mini gömböcske szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
MPL csomag törékeny biztosítással 3 950 Ft 3 950 Ft
Foxpost házhoz szállítás törékeny bizt. 2 149 Ft 2 799 Ft

Mini gömböcske alkotója: Betti

Betti Meska interjú az alkotóval »

Üdvözlök Mindenkit!

Périné Lévai Beáta vagyok, üvegfestéssel foglalkozom. A kislányom születése után kezdtem a technika iránt érdeklődni (kb. 13 éve). Azelőtt egy kecskeméti rajzfilm stúdióban dolgoztam. Az üvegfestő technika nagyon hasonlít a rajzfilmes kihúzás, kifestés technikájához. Az évek során fejlődött ki az a stílus ami az üvegeimet jellemzi. Először én is a hagyományos üvegfestékekkel dolgoztam, de ezeknek a minőségével nem voltam elégedett. Idővel áttértem minőségi festékekre, amelyeknek szinte olyan hatásuk van, mintha tűzzománc lenne. Ez azért is van így, mert nem ecsettel festek, hanem pálcikával, és így sokkal vastagabb és egyenletesebb rétegben lehet felvinni a festéket. Az üvegek ki vannak égetve, fényállók, mosogathatók, ezért a pohárkészletek pl. bátran használhatók, nemcsak díszként szolgálnak. A családom és ismerőseim már évek óta \"tesztelik\" az alkotásaimat, és eddig mindenki elégedett velük:)

Üvegeim mind egyedi darabok, több, egymással harmonizáló színekből állnak. A mintákat magam tervezem, szerkesztem aprólékos munkával, nagy szeretettel, talán egy kicsi keleti behatással, bár mostanában egyre többet foglalkozom az ősi magyar mintákkal.
A festés, alkotás számomra olyan, mint egy meditáció. A minták, színkombinációk egyszercsak megjelennek a fejemben (vagy inkább a szívemben...:)), és akkor alkotni kell...
Üvegeim többségébe mécsest lehet tenni, így még különlegesebb hatást lehet elérni velük.

Több kiállításom is volt az évek folyamán, vannak díjazott darabjaim is, amelyeket a Képző- és Iparművészeti Lektorátus értékelt.
Köszönöm, hogy benéztél a boltomba.

Tudom, a postaköltség egy kicsit magas, de a posta másképp nem garantálja, hogy épségben kiszállít, így \"Start plusz\" csomagként tudom küldeni az árut, törékeny biztosítással. Így, ha bármi baj történne a csomag tartalmával, a posta téríti a sérült áru értékét.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: