'ŐSZIGÉZŐ' kézzel szőtt gyapjú táska bőr pánttal

Egyedi tervezésű, kézzel szőtt gyapjú táska: festetlen természetes szürkésbarna alapon egy kis őszies árnyalat - narancsos-lilás csíkok...


'ŐSZIGÉZŐ' kézzel szőtt gyapjú táska bőr pánttal


   
   

'ŐSZIGÉZŐ' kézzel szőtt gyapjú táska bőr pánttal leírása

késztermék, azonnal szállítható

Egyedi tervezésű, kézzel szőtt gyapjú táska: festetlen természetes szürkésbarna alapon egy kis őszies árnyalat - narancsos-lilás csíkokkal és pöttymintával díszítve. Két oldala kicsit eltér egymástól. Biztonságos, fémcipzáros fazon. Fekete színű kevertszálas vastag béléssel láttam el, garantáltan erős, nem kopik el. Rusztikusabb, szúrósabb gyapjú.

Méretek:
Kb. 24x28 cm, pántja fekete színű valódi marhabőr, ezüst színű szerelékkel, karabineres rögzítéssel, tehát a táskáról levehető. A pánt állítható, 2 cm széles, maximális hossza kb. 120 cm.

Tisztítás:
A gyapjú taszítja a szennyeződést, öntisztító! Ezért mosni nem kell, elég szellőztetni, a port kirázni vagy fagyba kitenni. Bélése kifordítható, így szükség esetén kézzel külön kiöblíthető. Ha mégis mosásra kerülne sor, akkor csakis kézzel óvatosan nyomkodva, langyos vízben, semleges mosószerrel javasolt.

'ŐSZIGÉZŐ' kézzel szőtt gyapjú táska bőr pánttal jellemzői

termék, készítette: BARBARkilimArt
késztermék, azonnal szállítható

technikatermékkód
3654024

feltöltve
2020. február 15.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

'ŐSZIGÉZŐ' kézzel szőtt gyapjú táska bőr pánttal szállítása

Mivel termékeim méretüknél és súlyuknál fogva nem adhatók fel levélként, a szállítás legegyszerűbben futárszolgálattal történik, de természetesen rendelkezésre áll a postai feladás is, ennek ára azonban általában magasabb, még postán maradó küldemény esetén is.

Személyes átvételre Vácon és a Dunakanyarban (Verőce, Kismaros, Nagymaros) van lehetőség, valamint külön egyeztetéssel esetleg Budapesten, a Nyugati pályaudvar környékén.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft

'ŐSZIGÉZŐ' kézzel szőtt gyapjú táska bőr pánttal alkotója: BARBARkilimArt

BARBARkilimArt
Sárvári Barbara vagyok. BARBARkilim.Art alkotói néven kézműves szőnyegeket és egyéb lakástextileket, alkalmanként táskákat, tarisznyákat szövök leginkább gyapjúból és más természetes anyagokból, esetenként azonban, ha a felhasználás szempontjából előnyösebb, újrahasznosított fonalak is szóba jöhetnek.
Alkotásaimnál a hagyományos, autentikus stílust részesítem előnyben, ezért a szőtteshez felhasznált anyagon kívül igyekszem kerülni a kereskedelemben kapható kiegészítőket, és legfeljebb más kézművesektől származó dolgokat használni díszítésként. Így díszpárnahuzataim, táskáim, tarisznyáim legtöbbször gyári anyagok és fém alkatrészek nélkül készülnek, összevarrásukat is kézzel szeretem végezni. Mindazonáltal próbálok a valóságban is használható, a mai korba beilleszthető termékekkel előállni.
"Szőnyegszövő" képesítésemet 2009-ben szereztem a Hagyományok Házában. Szőtteseimet síkszövés (kilim) technikával készítem, az általam feldolgozott gyapjú esetében szeretem, ha az hazai, stílusomat tekintve pedig a népi motívumkincs éltetése - etno-art jelleg -, a szimbólumok nyelve, a jelbeszéd áll közel hozzám. Más népek eszköztárából is szívesen merítek ötletet. Színes, puha gyapjú szőtteseimmel szeretném melegíteni a testet és a lelket egyaránt.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: