Bébi patchwork lányka takaró, rózsaszín virágokkal névvel, tökéletes ajándék Karácsonyra, keresztelőre, születéenapra

Ez a patchwork takaró megrendelésre készült egy kisbaba keresztelőjére. Tökéletesen illik kislány szobába is esetleg nagyobb méretben...

kézműves termék, készítette: Babam
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.

anyaga: pamut, puplin, vászon, polár, vatelin
technika: patchwork, foltvarrás, varrás

Babam szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 12. 20-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Bébi patchwork lányka takaró, rózsaszín virágokkal névvel, tökéletes ajándék Karácsonyra, keresztelőre, születéenapra


   
   

Babam szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2019. 12. 20-ig nem lehet megvásárolni.

Megvásárolható hasonló termékek

Bébi patchwork lányka takaró, rózsaszín virágokkal névvel, tökéletes ajándék Karácsonyra, keresztelőre, születéenapra leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.


Ez a patchwork takaró megrendelésre készült egy kisbaba keresztelőjére.

Tökéletesen illik kislány szobába is esetleg nagyobb méretben.

Nemcsak keresztelőre de születésnapra, névnapra, baba váró partira vagy Karácsonyra is remek választás lehet. :)

A technika patchwork, három rétegű takaró. A külseje színes vászon és puplin, a hátsó része pedig ennek puha polár anyag, de egyébként vatelin / vlies béléssel és hátulján szintén pamut vászon vagy puplin hátlappal szokott készülni.

A minta sokszínű szirmokból álló virágok és a kislány neve.

A színeken, a neven és természetesen a mintán is változtathatsz.

Tűzése gépi tűzéssel készült, ebben az esetben nagyon gyér a tűzése mivel a hátulja polár és kicsit rugalmas. Alapjáraton amikor tiszta pamut vászonból varrom a tűzése sűrű lesz.

Kérd a számodra vágyott színben és méretben!

Mérete 90*110 cm.

Mosogépeben mosható max 40?c-on.

Bébi patchwork lányka takaró, rózsaszín virágokkal névvel, tökéletes ajándék Karácsonyra, keresztelőre, születéenapra jellemzői

kézműves termék, készítette: Babam
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
anyag/összetevő
termékkód
2648623

feltöltve
2019. október 15.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Bébi patchwork lányka takaró, rózsaszín virágokkal névvel, tökéletes ajándék Karácsonyra, keresztelőre, születéenapra szállítása

Szállítási feltételek: alapszállítási feltételek postával az általad kért módon. Más szállítási lehetőségeket is tudunk egyeztetni a megadottakon kívül.

Garancia: minden általam elkészített termék egyedi megrendelés ée nem széria gyártmány. Ezért mindig előre egyeztetjük a termék pontos részleteit. Ha mégsem lennél valamilyen okból megelégedve vele, a kézhezvételtől számított 1 héten belül juttasd vissza hozzám és hibát kijavítjuk vagy visszatérítjük költségeidet.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 690 Ft 1 690 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 690 Ft 1 690 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 1 690 Ft 1 690 Ft
Postai küldemény utánvéttel 2 350 Ft 2 500 Ft

Bébi patchwork lányka takaró, rózsaszín virágokkal névvel, tökéletes ajándék Karácsonyra, keresztelőre, születéenapra alkotója: Babam

Babam
Móni vagyok és örülök, hogy rámtaláltál!

Mit kell tudnod rólam? Nos dióhéjban a történetem hasonló sok más anyukáéhoz akik gyermekvállalás után vállalkozók lettek.

Sikeres közgazdászként ügyesen végigjártam a szamárlétrát. Könyveltem, dolgoztam marketingen és oktatásban, majd egyre feljebb és feljebb majd következett egy mélyrepülés. A sors iróniája vagy pont a legnagyobb szerencse, hogy ez a pont életem azon szakaszán következett be mikor már első gyermekem 1 éves volt és én pont akkor maradtam komoly állás nélkül.

Sok minden jött még sok próbálkozás, de rájöttem egy majd két gyermekes anyaként másképpen akarok élni, én akarom beosztani az időmet és olyasmit akarok dolgozni amiben kedvem lelem, folyamatosan tanulhatok és kiélhetem kreativitásomat és mérhetetlen perfekcionizmusomat.

Mindig is kreativoskodtam, kicsi gyerek korom óta készültek az ajándékok anyunak, apunak, nagyinak. Később ékszereket készíttem, majd beleszerettem az üvegfestésbe és még sok másba.

A varrás valahogy mindig ott volt de csak mint hasznos tudás és nem mint kreatív élmény.

Második kislányom születésekor válltam igazi hordozós anyukává és ekkor varrtam meg első kézzel hímzett mei taiunkat, majd az első télre a hordozós dzsekit és aztán így tovább.

Aztán hordozós anyuka ismerőseim és barátaim elkezdtek ajánlani másoknak. Aztán csak beindultak a dolgok.

Az első foglalkoztató könyvet is megkeresésre készítettem aztán hirtelen csak jöttek a kérések. A nagy szerelem a patchwork és a quilt de még sok tanulnivalóm van ezen a területen, főleg ha technikák és gyönyörű munkák garmadáját nézem :)


kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: