Kalocsai karkötő
Ezt a nagyon szép kis kalocsai mintát puppets perlé fonallal hímeztem. A két végét 4 mm-es piros kásagyönggyel díszítettem, a gyöngyökb...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~2 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
anyaga: fehér műszálas anyag, puppets perlé hímző fonal, honleány horgoló fonal, lánc, tekla gyöngy, kásagyöngy, szerelőkarika, delfinkapocs
technika: ékszerkészítés, hímzés

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Kalocsai karkötő leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~2 napA termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Ezt a nagyon szép kis kalocsai mintát puppets perlé fonallal hímeztem. A két végét 4 mm-es piros kásagyönggyel díszítettem, a gyöngyökbe fűztem bele a szerelőkarikát és a delfinkapcsot, mellyel össze lehet kapcsolni a karkötőt.Tettem rá hosszabbító láncot is, hogy bármilyen körméretű csuklóra jó legyen. A lánc végére tettem1 szem 8mm-es piros tekla gyöngyöt is. A szélét is kézzel hímeztem, fehér Honleány fonalat használtam a hímzéshez. Alapja fehér műszálas anyag. Nem keményítettem, mert anélkül is jó tartása van a sűrű öltésektől. A széle nem foszlik, mert óvatosan megolvasztottam a fehér műszálas anyagot közvetlen a hímzés mellett.
Mérete /hímzett rész/ 12,5 cm hosszú és 5 cm széles. Teljes hossza mindennel együtt 23 cm hosszú.
Kalocsai karkötő jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~2 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Kalocsai karkötő szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 915 Ft | 915 Ft |
Kalocsai karkötő alkotója: Bodorka27

kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek