Karácsonyi szív, norvég mintás - 3 db függeszthető dísz
A karácsonyi kollekció részeként készültek ezek a díszek.
A szíveket kötött norvég mintás filcből vágtam ki, majd kézzel öltögettem ös...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: filc, poliészter
technika: varrás
Karácsonyi szív, norvég mintás - 3 db függeszthető dísz leírása
A karácsonyi kollekció részeként készültek ezek a díszek.
A szíveket kötött norvég mintás filcből vágtam ki, majd kézzel öltögettem össze, végül pufira tömtem.
Igazán praktikus dekoráció kisgyermekes otthonokban, hiszen azon túl hogy mutatós, még törhetetlen is!
Kedves apró ajándék vagy ajándék kiegészítő lehet.
Ajánlom a lakás díszítéséhez, akár az ablakba, a kilincsre, vagy a székek háttámlájára és természetesen a karácsonyfára.
Anyaga: mintás filc, poliészter szállal töltve.
Méretük (akasztót nem számítva): 8 * 8 cm
Az ár a 3 darabra együtt vonatkozik.
Postai információk a profil fül mögött olvashatók.
Köszönöm, hogy megtekintetted ezt a termékemet!
További figurákat itt találsz: http://www.meska.hu/Shop/index/1568
Karácsonyi szív, norvég mintás - 3 db függeszthető dísz jellemzői
Karácsonyi szív, norvég mintás - 3 db függeszthető dísz szállítása
Csomagolási költség nincs, az ingyenes!Minden esetben buborékos borítékban vagy gondosan csomagolt dobozban küldöm a kiválasztott terméket.
Szállításra minden esetben kizárólag a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összeget számítom fel.(A termékeknél feltüntetett szállítási díj csak tájékoztató jellegű, de általában megegyezik a várható postaköltséggel.) A leveleket, csomagokat ajánlottan adom fel, igény szerint elsőbbségivel.
Javaslom a bankkártyás, az átutalásos vagy PayPal fizetést, mert a postai utánvét jelentősen megnöveli a szállítási díjat.
Játékaim egészséges, füst- és kisállatmentes környezetben készítem. Ügyelek arra, hogy kisgyermekek is biztonságosan használhassák a nekik szánt játékokat, ha valamelyiket piciknek nem ajánlom, erre külön felhívom a figyelmet.
Minden további kérdésre szívesen válaszolok!
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 515 Ft | 750 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 565 Ft | 850 Ft |
Posta Pontra szállítás előre fizetéssel | 990 Ft | 1 500 Ft |
Karácsonyi szív, norvég mintás - 3 db függeszthető dísz alkotója: boGarkrea

A kiváló minőséget garantálja az aprólékos, odafigyelő kézi munka, az első osztályú, különleges alapanyagok és a maximalizmusom. :)
Játékaim egészséges, füst- és kisállatmentes környezetben készítem. Ügyelek arra, hogy kisgyermekek is biztonságosan használhassák a nekik szánt játékokat, ha valamelyiket piciknek nem ajánlom, erre külön felhívom a figyelmet.
Munkáim nagy részét a Képző- és Iparművészeti Lektorátus zsűrizett terméknek minősítette.
Textil ékszereimet bogárkarika néven megtalálod itt a Meskán a bogarkarika.meska.hu oldalon.
POSTÁZÁSSAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK:
Csomagolási költség nincs, az ingyenes!
Minden esetben buborékos borítékban vagy gondosan csomagolt dobozban küldöm a kiválasztott terméket.
Szállításra minden esetben kizárólag a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összeget számítom fel.(A termékeknél feltüntetett szállítási díj csak tájékoztató jellegű, de általában megegyezik a várható postaköltséggel.) A leveleket, csomagokat ajánlottan adom fel, igény szerint elsőbbségivel.
Javaslom az átutalásos vagy PayPal fizetést amennyiben lehetséges, mert a postai utánvét jelentősen megnöveli a szállítási díjat.
Minden további kérdésre szívesen válaszolok!
Gábor Brigitta
textil figura tervező és készítő
boGár krea
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek:
jelöld kedvencnek az alkotót
Komárom-Esztergom megye
regisztráció: 10 éve
interjú boGarkrea alkotóval