A Gábor Áron emlékmű ihlette “Bomb” cement és gipsz keverékéből, sok szeretettel és gondoskodással megalkotott dekorációs termék. Ninc...

kézműves termék, készítette: Nikolettart
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: cement, gipsz, lakk
technika: festett tárgyak, szobrászat

"Bomb"mécsestartó nagy méretben


   
   

"Bomb"mécsestartó nagy méretben leírása

késztermék, azonnal szállítható

A Gábor Áron emlékmű ihlette “Bomb” cement és gipsz keverékéből, sok szeretettel és gondoskodással megalkotott dekorációs termék. Nincsen kettő egyforma, hisz 100%-ban kézzel készített, így mindegyik egyedi mind mintázatában, mind szinében. Rendelésre is szívesen készítek sajátos darabokat igény szerint.

Izgalmas belső szinét hangsúlyozza egy belehelyezett mécses vagy gyertya és különleges hangulatot teremt otthonában, már csak jelenléte s formája miatt is. De tárolható benne cukorka ill. bármi apróság, sőt lehet egy ünnepi asztal dísze is, vagy szalvétatartó.

A “Bomb” kedveli az óvatos bánásmódot, hisz törékeny és a napfényt, ahol igézően “csillog”, de kifejezetten ellensége a víz, s a nedvesség.

Mérete: 21*17 cm

A terméket 1 db mécsessel együtt küldöm, törékeny áruként kerül feladásra, de Budapesten belül szívesen átadom személyesen.

Őszintén remélem, hogy a “Bomb” sok örömöt szerez majd új tulajdonosának, s közvetíti azt a boldogságot, amivel készítettem!

"Bomb"mécsestartó nagy méretben jellemzői

kézműves termék, készítette: Nikolettart
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevőszínek

termékkód
3555712

feltöltve
2019. október 25.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

"Bomb"mécsestartó nagy méretben szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 2 900 Ft 3 300 Ft

"Bomb"mécsestartó nagy méretben alkotója: Nikolettart

Nikolettart
Kedves Látogató!

Régóta foglalkozom különféle kreatív technikákkal és a sok kísérletezésből születtek meg dédelgetett "bombáim", melyek könnyűbeton ill. gipsz mécsestartók és tálkák.

Ezen kívül készítek egyedi használati tárgyakat az újrahasznosítás jegyében.

A festményeim különböző hordozókra készülnek az alábbi technikákkal az éppen aktuális csillagállás szerint: gouache, vegyes technika, akril, akvarell, szén és porpasztell.

Minden képem egyedi alkotás és szívesen készítem azokat ill. termékeimet akár személyes megrendelésre is, kötelezettség nélkül, ha van egy saját elképzelése vagy egy megfestendő hangulata a kedves érdeklődőnek.

Jó böngészést kívánok!

Nikolett

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: