Tarka, absztrakt mintás, kézzel festett egyedi tervezésű selyemsál
Kiváló, igen különleges minőségű Crep de Chine 08 selyemből és különleges viaszbatik festési technikával készített egyedi tervezésű, kü...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: selyem, selyemfesték, viasz
technika: selyemfestés
Tarka, absztrakt mintás, kézzel festett egyedi tervezésű selyemsál leírása
Kiváló, igen különleges minőségű Crep de Chine 08 selyemből és különleges viaszbatik festési technikával készített egyedi tervezésű, különlegesen szép színvilágú, kézzel festett, absztrakt mintás, selyemsál. Hétköznapi és alkalmi viseletre egyaránt ajánlott igényesen öltözködők öltözék kiegészítőjeként..
Színei: kék, magenta, petrol, türkiz, smaragd, ragyogó aranysárga,bordó, aranybarna
Mérete: 180*45 cm
Anyaga:100%-os hernyóselyem (Crep de Chine 08)
Színtartó, mosható, vasalható. Csak kézzel, finom mosószerrel mossuk.
Karácsonyra, születésnapra, névnapra, és egyéb jeles eseményekre szép, különleges, egyedi ajándék.
Személyes átvételre BUDAPESTEN van lehetőség, belső üzenetben történő előzetes egyeztetés alapján.
Tarka, absztrakt mintás, kézzel festett egyedi tervezésű selyemsál jellemzői
Tarka, absztrakt mintás, kézzel festett egyedi tervezésű selyemsál szállítása
100%-os árgarancia: Ha nem tetszik a termék, visszatérítem az árát, csak postai úton, vissza kell küldeni a terméket.A csomagot minden esetben tértivevényes ajánlottan adom fel, igény esetén elsőbbségivel. Sima feladással a követhetőség érdekében nem küldök csomagot.
Érkezés után visszajelzést kérek. Bármilyen gond esetén megoldást keresünk.
Kérem, hogy sikeres vásárlást követően az áru minőségét, valamint a kiszállítás gyorsaságát, pontosságát értékelni legyen kedves a MESKA, erre a célra rendszeresített felületén. Köszönöm
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (tértivevény, ajánlott) előrefizetéssel | 925 Ft | 925 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi,tértivevény, ajánlott) előre fizetéssel | 1 050 Ft | 1 050 Ft |
Tarka, absztrakt mintás, kézzel festett egyedi tervezésű selyemsál alkotója: Selyemtunder

Mérnök lévén mindig törekedtem a precíz, gondosan kidogozott munkavégzésre. Ezt az elvárást támasztom magammal szemben selyemfestés közben is, alkotásaim készítése során. Mind magamra mind pedig a munkámra mindig igényes voltam, ezt a selyemfestés során sem tévesztem szem elől. Alkotásaimat mindig gondos előkészületet, tervezést követően, precíz munkával dolgozom ki, így az elkészült művek mind egyediek.
Hogy mérnök létemre miért kezdtem e szép kézműves tevékenység művelésébe? Alkotásaim készítése során elszakadok a mindennapos problémáktól, remek kikapcsolódást nyújt, örömmel és sikerélménnyel tölt el egy-egy mű elkészítése. Az általam elkészített műveken keresztül ezeket az érzéseket kívánom átadni és örömöt nyújtani mindazoknak, akik műveimet megnézik és akár otthonukba elviszik.
Bízom benne, hogy akik alkotásaimat megveszik, használatuk során ugyan azt az örömöt érzik, mint amilyen örömmel készítettem azokat.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek: