Új forma! Régi mese :) Ez a szappan is örökzöld, és szerencsére még mindig rejlik benne számtalan lehetőség mind a tartalom, mind a f...


Hévízi iszapos kakaóvajas szappan


   
   

Hévízi iszapos kakaóvajas szappan leírása

késztermék, azonnal szállítható

Új forma!
Régi mese :)
Ez a szappan is örökzöld, és szerencsére még mindig rejlik benne számtalan lehetőség mind a tartalom, mind a forma terén. Ezúttal színbéli kontrasztra vágytam, ezért a középső csíkba festőbuzért tettem. Azt, hogy miért szerettem volna kakaóvajat használni, nem is tudom igazán, talán mert isteni finom a szappanja. Meg azért, mert fontosnak tartom, hogy az alapanyagok mind harmonizáljanak bőrre gyakorolt hatásukban is a fő összetevővel. És mert az iszap gyulladásos bőrbetegségekre ajánlott, ezért mindenből az érzékenyeknek való, tápláló, kíméletes dolgokat választottam. Az olajkombináció így olívaolaj, csökkentett mennyiségű kókuszolaj, szójaolaj, kakaóvaj és ricinusolaj keveréke. Nem sajnáltam belőle a tejet: tejszínt és tejsavót is használtam. Lenmaglisztet őröltem, és persze a festőbuzér por sem csak dísznek van ám benne :) Kevés só is hozzájárult a minőséghez és a gondoskodáshoz. Az illóolaj talány volt, és amellett, hogy a gyulladt bőr ápolása során jól jöhet egy kis fertőtlenítő hatás, a citromfű kivételesen mégis inkább az illata miatt került elő, mert nagyon finom! A szappan tetejét a hévízi tavat idéző hullámok díszítik. Illatos, kíméletes, mutatós szappan, amit első sorban a bőrbajokkal küzdőknek készítettem, de bárkinek szeretettel ajánlom :)

A szappanok tömege min. 110g.
Kézzel készült termék, megjelenése esetenként eltérhet a képen láthatótól.

Hévízi iszapos kakaóvajas szappan jellemzői

kézműves termék, készítette: Emszappan
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3559873

feltöltve
2019. október 30.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Hévízi iszapos kakaóvajas szappan szállítása

Ingyenes postázás 6000 Ft felett!

A csomagot 4 munkanapon belül adom fel. A december 10. után feladott csomagok karácsony előtti megérkezéséért nem tudok felelősséget vállalni, ezért kérlek, hogy a megrendelés és a fizetés ütemezése során (legkésőbb dec. 9-i számlára érkezés szükséges) ezt mindenképp vedd figyelembe.
Budapesten a Karolina úton vagy a Sasadi útnál személyes átvételre is van lehetőség.
A Postai küldemény alatt Postán maradó küldemény értendő. Az ajándékcsomagokra a több termékre vonatkozó szállítási költségek vonatkoznak.
Postai/futárral küldött csomag át nem vétele esetén csomagot ismételten nem adunk fel, csak személyes átvétel lehetséges. Át nem vett rendelés szállítási költsége a megrendelőt terheli. Valamennyi szállítási feltétel magyarországi címre vonatkozik. Külföldre történő szállítás esetén a csomagot a Magyar Postával, az aktuális díjszabás szerint tudom küldeni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 430 Ft 555 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft
Foxpost automata előre fizetéssel 790 Ft 790 Ft
Foxpost házhoz szállítással, előre fizetéssel 1 290 Ft 1 290 Ft

Hévízi iszapos kakaóvajas szappan alkotója: Emszappan

Emszappan
Minden egy neten talált házi testápoló recepttel kezdődött, majd saját kézzel készített, karácsonyi ajándéknak szánt kozmetikum csomagokkal folytatódott. És a szappankészítés villámgyorsan szerelemmé vált.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: