Fenyő raklap, régebbi falécek felhasználásával csiszolás nélkül, a deszka eredeti jellegét megtartva, lakkozott vagy pácolt változatban...


Rusztikus fali gyertyatartó fából


   
   

Rusztikus fali gyertyatartó fából leírása

Fenyő raklap, régebbi falécek felhasználásával csiszolás nélkül, a deszka eredeti jellegét megtartva, lakkozott vagy pácolt változatban, tetszés szerinti színnel antikolva készülnek a fali gyertyatartók.(Antikolásra inkább a világosabb színek, mint fehér, krémszín, olívazöld stb. ajánlott.)
A felület pácolás esetén környezetbarát waxszal kezelt, mérsékelten vízálló.
Méretei: 24-27 cm hosszú, szélessége 7.5/8.5 cm (függ a raklap deszkáinak szélességétől). Gyertyatartó része kb. 7 cm mély- a képen látható 5 cm átmérőjű gyertya kényelmesen elfér rajta.
A gyertya (80*50 mm) nem része a terméknek, de kérésre + 400 ft-ért a csomagba helyezem.

Rusztikus fali gyertyatartó fából jellemzői

Rusztikus fali gyertyatartó fából szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 630 Ft 1 850 Ft
Postán maradó csomag 1 435 Ft 1 435 Ft

Rusztikus fali gyertyatartó fából alkotója: Zsalyaporteka

Zsalyaporteka
Terman Beáta vagyok, egy apró, Magyarország északi részén található faluban nőttem fel, szerencsére a mai napig itt élhetek. A közösség, a család mindig is meghatározó volt számomra, a kézműves használati tárgyak megjelentek a mindennapjainkban. Jelenleg biológia- környezetvédelem szakos pedagógusként dolgozom. Tantárgyaim megszerettetésén túl munkámban és szabadidőmben egyaránt fontos, hogy olyan kézműves technikákat ismerjek, ismertessek meg, melyek lehetővé teszik a személyesebb, érzelmekhez kötődő tárgyak elkészítését, a kikapcsolódás pihentető, megnyugtató formáját. Az alkotás öröme könnyebbé teszi a mindennapok rohanó ritmusát. Nagyon szeretek többek között kosárfonással, bútorfestéssel foglalkozni. Mivel a környezetvédelem első helyen szerepel nálam, felmerült a két vonal együttes alkalmazása. Ezért hulladék fából, környezetbarát festékek alkalmazásával készültek el a lakásban elhelyezhető használati tárgyaim, melyek mintavilága tükrözi a gondolkodásmódomat. Örömmel tölt el, hogy a környezetvédelem fontosságát még ezen az úton is hangsúlyozhatom. A tárgyaim szívvel-lélekkel készülnek, remélem a vásárlóknak is akkora örömet okoznak majd, mint számomra, mikor elkészültek!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek